Стефан Янев: „Да работим за опазване и развитие на собствената си държава“
Секция: Анализи
18 Септември 2022 08:41
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Стефан Янев: „Да работим за опазване и развитие на собствената си държава“

/КРОСС/ С изпълнение на Гуна Иванова и нейните внучки започна предизборния концерт на политическа партия „Български възход" в деня на София.Въпреки дъждовното време, съмишленици и симпатизанти на партията изпълниха пространството пред дома на културата в столичния квартал „Дружба".

Лидерът на партията Стефан Янев се обърна към присъстващите с думите: „Намираме се в преломен за страната ни момент. Изборът, който правим, е важен. Либерализмът ни казва, че можем да живеем със заеми, можем да живеем с виртуално безсмъртие, можем да изядем бъдещето на децата си. Можем да бъдем индивидуалисти, да забравим културата и традициите си, да забравим обществените връзки и да вървим към неясно бъдеще. Аз ви предлагам друго - всички заедно, в една лодка, да гребем срещу течението.

Да работим за опазване и развитие на собствената си държава, като пазим традициите, семейните и родови ценности, като пазим духовното и културно наследство, оставено от нашите деди и развиваме България в силен Европейски съюз. За силно лидерство на България и за силен Европейски съюз е необходимо да работим в една посока - подпомагане на бизнеса, подпомагане на гражданското общество и солидарност. Всички заедно можем!"

Представени бяха водачите на листи на Български възход са софийските избирателни райони. Екипът на „Български възход" в София заяви своята решимост за победа на предстоящите избори. Защото живеем в красива страна, с много ресурси и потенциал, която в момента е в застой. Гражданите на България не заслужават това, те искат повече. Ще работим прозрачно, в постоянен и открит диалог с вас - нашите симпатизанти, нашите съграждани, съседи, приятели. Подкрепете ни и гласувайте с бюлетина номер 15 и ние ще ви докажем, че можем!" - около тази позиция се обединиха водачите на листи.

Концертът продължи с изпълнения на оперната прима Розалина Касабова и професионален танцов ансамбъл Табиетлии. Гостите не пропуснаха да опитат и от специалната рибена чорба на шеф Иван Звездев.