Илиана Раева за 17-годишната Стилияна след четирите медала: Малка кукла, голям боец!
Секция: СПОРТ
18 Септември 2022 16:02
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Илиана Раева за 17-годишната Стилияна след четирите медала: Малка кукла, голям боец!

/КРОСС/ Дебютантката в българския отбор Стилияна Николова изуми с представянето си на световното първенство по художествена гимнастика в София - три сребърни и един бронзов медал. 17-годишното момиче се пребори и за олимпийска квота за Париж 2024, а горещите аплодисменти и подкрепа на "Арена Армеец" вероятно ще и дадат криле за кариерата нататък.

Президентът на федерацията Илиана Раева се възхити за характера на Стилияна и публикува във Фейсбук: "Стилияна Николова - малка кукла, Голям боец! Как се бори днес за олимпийската квота. Никога не съм я виждала толкова вглъбена и концентрирана. Какъв силен характер в това крехко телце. Изключителен тандем са Валя Иванова и Стилияна Николова. Колко много труд положиха и на това световно обраха своите плодове! Какъв огромен скок в развитието си направи за две години Валя

Колко много може тя. Безценният мениджър Бранимира Маркова, която за 5 години не допусна нито едно разцепление в екипа, който ръководи толкова умело, днес бе толкова щастлива. Много се гордея с вас! Много." Първенството завършва днес с финалите на уредите при ансамблите. От 15 часа е този на 5 обръча, в който България влиза със стартов номер 7, а от 15:45 ч - на дне топки и три ленти (стартов номер 6 за нашите). Предаването ще е по БНТ 3.