Yettel започва предварителна продажба на най-новите модели от серията Nova на Huawei
Секция: Технологии
20 Септември 2022 12:10
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Yettel започва предварителна продажба на най-новите модели от серията Nova на Huawei

/КРОСС/ Малко след официалното представяне на новата серия HUAWEI nova 10, Yettel стартира кампания по предварителната продажба на двата смартфона, включени в нея. От днес Huawei nova 10 и Huawei nova 10 Pro могат да бъдат поръчани предварително в комплект с безжичните слушалки FreeBuds Pro 2. Десетото поколение nova наследява концепцията на серията -  иновативен дизайн и отлична изработка. Моделите са базирани на класическия Star Orbit Ring дизайн.

HUAWEI nova 10 Pro разполага и с първата в индустрията предна камера с мигновен автофокус - Instant AF с Quad Phased Detection (QPD). В сравнение с обикновен обектив с автофокус, той обещава 30% увеличение на скоростта на фокусиране, което значително подобрява разделителната способност на широкоъгълни изображения със 119%. Nova 10 Pro идва с двойна предна камера. Единият обектив от фото-системата включва първата в индустрията предна 60MP ултраширока камера с автофокус, поддържаща 100-градусово поле на заснемане и 4K видео, с отлична разделителна способност и светлочувствителност. В допълнение, втората предна 8-мегапикселова портретна камера за близък план, отново първа в индустрията, поддържа 2X оптично увеличение и до 5X цифрово увеличение.

Основната камера на HUAWEI nova 10 Pro е оборудвана с 50MP Ultra Vision Photography.  Тя използва цветния филтър RYYB на Huawei, който, в сравнение с обикновен сензор, увеличава приема на светлина с 40 процента. Същевременно моделът поддържа 100W HUAWEI SuperCharge и е оборудван с новия Turbo Mode, който спомага за моментално зареждане. Необходими са само 10 минути, за да заредите телефона до 60% и 20 минути  за пълно зареждане.

HUAWEI nova 10 е още по-тънък и по-лек, с дебелина от 6,88 мм и тегло 168 гр, с които постига баланс между производителност и лесен и удобен за захващане дизайн.

Той също разполага с изключително бързо зареждане с мощност 66W. Освен това смартфонът може да се похвали с първата в индустрията 60 МР селфи камера. Серията nova 10 включва и Petal Clip - приложение за създаване на видео с едно щракване, което включва motion фотография, видео стабилизиране, цветна градация, аудио извличане и технологии за редактиране за висококачествена влог продукция.

50 MP Ultra Vision камера на моделите поддържа и Instant AF с QPD и технология за нулево забавяне на затвора (ZSL), която предлага идеални резултати при снимане в среда с ниска осветеност и поддържа функцията AI Snapshot за заснемане на всеки момент и спомен. Технологията XD Fusion подобрява резултатите от мобилната фотография за всеки възможен сценарий – при предно или задно осветяване и снимки с висок динамичен обхват (HDR) за постигане на деликатни боке ефекти, помагайки на потребителите да заснемат ясни и висококачествени портрети в близък план.

Huawei nova 10 се предлага за 459,99 лв. в брой / 22,99 лв. на мес., а Huawei nova 10 Pro за 659,99 лв. в брой / 32,99 лв. на мес., с план Total Max 59.99 за 24 месеца, в комплект с FreeBuds Pro 2 до 3 октомври, когато започват продажбите в магазинната мрежа и онлайн.

FreeBuds Pro 2 са разработени съвместно с Devialet и са с отлично активно шумоподтискане,  както за слушане на музика, така и при разговори. Устойчиви са на вода и пръски, по стандарта IP54, съвместими са с Android и iOS, поддържат автоматично превключване между две устройства и се характеризират с дълъг живот на батерията - до 4 часа възпроизвеждане и общо 18 часа с кутията за зареждане, с включено активно шумопискане, и до 6,5 часа слушане и общо 30 часа с кутията за зареждане, при изключено.

Повече информация за най-новите модели от серията nova на Huawei вижте тук!