Близо 2000 зрители събра вентрологът Димитър Иванов-Капитана в зала 1 на НДК
Секция: КУЛТУРА
12 Ноември 2022 16:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Близо 2000 зрители събра вентрологът Димитър Иванов-Капитана в зала 1 на НДК Той бе в компанията на куклите Бай Тъньо и Ей Джей ТикТок, а кмета на стендъпа Георги Кючуков бе специалният гост в необичайното шоу

/КРОСС/ Първото самостоятелно стендъп шоу на български комедиант в зала 1 на НДК донесе истински фурор на единствения роден вентролог Димитър Иванов-Капитана. На два пъти той изправи всички зрители в залата на крака и заслужи бурните аплодисменти на близо 2-хилядната публика.

Двата часа с „Необичайното шоу на Капитана" в НДК минаха неусетно с чисто новите шеговити истории на Капитана в комбинация с най-култовите му комедийни монолози от „Беше ми 100лично", „Образцов дом" и „Хомеопатия за душата". Гвоздеят на програмата стана вентрологичната част, в която по едно рамо удариха куклите Бай Тъньо и дебютиращият тийнейджър Ей Джей ТикТок.

Специален гост на събитието бе миналогодишният победител в наградите Golden Mic Stand up Comedy Awards, познат като „кмет на стендъпа" - неподражаемият Георги Кючуков.

"Огромни благодарности за това, че ми позволихте да се докосна до такава емоция и сцена. Който е бил, е усетил енергията.", написа Кючуков в социалните мрежи.

„Благодаря ви, мили хора, за това, че отделихте от времето си, за да изживеем заедно една незабравима вечер в зала 1 на НДК. Това беше моят дебют в тази зала, а вие бяхте най-яката публика. Никога няма да забравя този момент.", сподели Димитър Иванов-Капитана в края на шоуто.

Следващото участие на Капитана е на 17 ноември в Лондон, а отново на родна земя ще го видим още на 30 ноември в Музикално-драматичният театър „К. Кисимов" във Велико Търново със спектакъла „Хомеопатия за душата". Следващите му гигове са на 14 декември в Бургас и на 16 декември във Варна с „Беше ми столично" в клубовете HashtagSTUDIO. След безспорния успех в НДК „Необичайното шоу на Капитана" тръгва на турне в началото на следващата година, а първи ще го гледат зрителите в Бургас, Варна и Пловдив.