Куентин Тарантино казва „сбогом“ на Холивуд: следващият му филм ще бъде последен
Секция: Шоубизнес
19 Ноември 2022 14:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Куентин Тарантино казва „сбогом“ на Холивуд: следващият му филм ще бъде последен

/КРОСС/ 59-годишният режисьор на "Криминале" ще заснеме 11-и и последен пълнометражен филм, преди да захвърли режисьорската си палка.

„Правя това от дълго време; правя го от 30 години", каза той в интервю за Крис Уолъс от Си Ен Ен. "И е време шоуто да приключи".

Роденият в Тенеси режисьор вече е режисирал 10 филма, получили одобрението на критиката".

Не искам да се превърна в старец, който не е в час, когато става въпрос за актуалните филми, които излизат в момента", обясни той.

Въпреки че знае, че следващият му филм ще бъде последен, режисьорът на "Глутница кучета" заяви, че все още не знае какъв ще бъде сюжетът на този филм.

По-рано Тарантино говори си в интервю за GQ Australia от 2019 г. за това какво би могъл да прави след пенсионирането .

„Виждам се как пиша книги и започвам да правя театър, така че все още ще бъда креативен", каза той. "Просто мисля, че съм дал всичко, което мога да дам на филмите".

По-рано този месец режисьорът на "Джаки Браун" издаде втората си книга за филмите в ерата на Новия Холивуд. Преди това той издаде романизация на филма "Имало едно време в Холивуд".

Куентин ще има и повече време, което да прекарва със семейството си. Режисьорът на "Омразната осморка" се ожени за 38-годишната израелска певица Даниела Пик през 2018 г. Двамата имат две деца, едното родено през 2020 г., а другото - през изминалото лято.