Министерство на туризма с награда за най-представителен щанд на туристическо изложение PHILOXENIA в Гърция
Секция: Туризъм
23 Ноември 2022 15:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Министерство на туризма с награда за най-представителен щанд на туристическо изложение PHILOXENIA в Гърция

/КРОСС/ Министерството на туризма беше удостоено с почетна награда за най-представителен щанд по време на международното туристическо изложение PHILOXENIA в Солун, което се проведе в периода 18-20 ноември 2022 г.

Изложението PHILOXENIA е значимо събитие в Гърция с пряка туристическа насоченост, което представя най-новите и интересни предложения от туристически агенции и туроператори, места за настаняване и отдих, както и от доставчици на различни туристически услуги, местни и международни туристически организации и различни дестинации. Събитието допринася за популяризирането на дестинациите и техните услуги на високо ниво.

Тридневното туристическо изложение се посещава от компании и организации от целия туристически спектър - гръцки и международни туристически дестинации, хотели, туристически агенции, туристически агенти, специализирана преса и медии.

Тази година на българския информационен щанд, съвместно с Министерство на туризма, взеха участие четирима представители на туристическия бизнес и общински администрации: „Царевград Търнов“ ЕООД, „Рила Травел“ ЕООД, „Ню Сън Травел“ ООД и Община Банско.