Palms Music партньор на „Елегантния четвъртък“ със Силвия Кацарова
Секция: КУЛТУРА
25 Ноември 2022 21:30
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Palms Music партньор на „Елегантния четвъртък“ със Силвия Кацарова

/КРОСС/ Продуцентската къща Palms Music бе партньор на Академията „Живей елегантно" в последното издание на събитието „Елегантен четвъртък", което се проведе на 24 ноември в София. Неговият надслов беше „Как се пали огън от любов", а сладкодумният домакин бе любимата на много българи певица Силвия Кацарова. Тя разказа на събралите се дами истории от своя житейски път и обясни откъде черпи творческо вдъхновение.

Изпълнителката на „Големият кораб минава" говори за участието си във филма на Иванка Гръбчева „Златната река", където си партнира с Петър Слабаков, както и за други свои тв изяви, между които и за последното и превъплъщение в сериала „Татковци". Даровитата певица отдели време да сподели за процеса на писането на нейната автобиография „Мой сън" и отбеляза, че за нея е било изключително приятно да преживее наново всички приключения с родните звезди, които животът ѝ е поднесъл. В края на събитието певицата отговори на въпросите на събралите се дами и им пожела вечно да пазят пламъка на обичта в сърцата си. Участие в дискусията взе друга любима певица - Богдана Карадочева, както и проф. Даниела Бобева.

Академия „Живей елегантно" е изградена по швейцарски модел и организира събития под формата на дискусии, семинари, обучения и уоркшоп сесии. Подкрепата на Palms Music е част от политиката на компанията да насърчава различни инициативи, свързани с българската музика, и да продуцира новаторството в културния живот. Продуцентската къща на предприемача и меценат Мило Борисов постави сериозна заявка за подкрепа на съвременното, модерно, стойностно и новаторско изкуство и следва посоката на откриване на нови и перспективни таланти, подпомагане на тяхното израстване, създаване на стойностни произведения и представления и предоставяне на опции за пълноценно сътрудничество.