Коя е най-търсената знаменитост в Google през 2022 г.
Секция: ЛЮБОПИТНО
28 Декември 2022 14:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Коя е най-търсената знаменитост в Google през 2022 г.

/КРОСС/ Амбър Хърд се отличи с едно голямо постижение през 2022 г., въпреки че, като се има предвид всичко, което ѝ се случи, вероятно ѝ се иска да не го е постигала. Звездата от "Аквамен" е била най-търсената в Google знаменитост през 2022 г. Това поставя Хърд в една компания с такива предизвикващи дебати личности като Уил Смит, Пийт Дейвидсън, Ким Кардашиян и собствения ѝ бивш съпруг Джони Деп.

Историята идва от списание „Evie", което е получило информацията си от анализа на CelebTattler на данните на Google. Според техния доклад Амбър Хърд е знаменитост номер едно в Google за изминалата година, а останалата част от челната петица е попълнена във възходящ ред от Джони Деп, покойната кралица Елизабет II, куотърбека Том Брейди и телевизионната риалити звезда Ким Кардашиян. На последното място, номер 15, е вероятно най-малко противоречивото име: Райън Рейнолдс.

Фактът, че толкова много хора са потърсили в търсачката името на Амбър Хърд тази година, е разбираем. Актрисата беше в центъра на най-скандалната съдебна драма от 2022 г.: делото на Деп срещу нея за клевета. Предаван по CourtTV, процесът се превърна в развлекателен фокус за мнозина и доведе до множество мемове, повечето от които се подиграваха с момента, в който Хърд си спомня, че кучето ѝ е настъпило пчела.

А кой би могъл да забрави разкритието, че бившата съпруга на Джони Деп уж не е успяла да стигне до тоалетната и вместо това се е изходила в леглото ѝ, докато Деп спял в него?

Нито Амбър Хърд, нито Джони Деп излязоха от процеса в толкова добра светлина, но разликата беше, че името на последния вече беше потопено в кал от години. Съдебният процес даде на Деп възможност да покаже на света своята версия на нещата и в резултат на това Хърд излезе от другата страна, изглеждайки много по-опетнена. До края на процеса известните личности публично застанаха на страната на Деп; някои по деликатен начин, а други - шумно и гордо.

Едно от нещата, за които много фенове вероятно и до днес търсят името на Амбър Хърд в Google, е да научат дали актрисата ще се появи във филма "Аквамен и изгубеното кралство" догодина. От известно време се носят слухове за участието на Хърд във филма; от съобщения за значително намалена роля до други слухове, че героинята ѝ Мера ще бъде преквалифицирана или напълно изключена от филма.

Това, което допълнително оскърбява Амбър Хърд, е, че титлата "Най-търсена в Google знаменитост през 2022 г." може да се превърне в още едно нещо, което бившият ѝ съпруг ѝ отнема. Въпреки че цифрите, които идват от CelebTattler, самата Google обяви свои собствени официални цифри и това, което те публикуваха, не съвпада с информацията на CelebTattler. Всъщност, според USA Today, Google посочва Джони Деп не само като най-гугълваната знаменитост или актьор през 2022 г., но и като най-гугълвания човек през тази година.