Старт на поръчките за два нови варианта на Skoda Enyaq iV
Секция: Автомобили
23 Януари 2023 11:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Старт на поръчките за два нови варианта на Skoda Enyaq iV

/КРОСС/ Skoda отваря книгите за поръчки за два свои нови варианта модели - Enyaq RS iV и Enyaq Coupe iV 80. Спортният топ модел с SUV вид има два електрически мотора с комбинирана системна мощност от 220 квт, включително задвижване на всички колела. Емоционално проектираното купе се лансира като iV 80 със 150 кВт и задвижване на задните колела.

Enyaq RS iV се доставя стандартно с вариант RS Lounge, който включва черни микрофибърни покривала за седалки с шевове и кантове в цвят липа. Спортните седалки с интегрирани облегалки за глава, мултифункционалният спортен кожен волан и педалите от неръждаема стомана продължават спортната визия в интериора.

Елегантно проектираният вариант на купе от семейството Enyaq iV се предлагаше само като определено спортен RS модел. Сега клиентите могат да изберат и версията iV 80. Отделно проектираните предни и задни престилки и странични прагове, боядисани в цвета на автомобила, отличават купето от SUV. Един от акцентите е стандартният панорамен стъклен покрив, който се простира по цялата повърхност на покрива.

С Enyaq Coupe RS iV, Skoda създаде семейството от чисто електрически RS модели миналата година. Сега съответният SUV вариант следва с Enyaq RS iV. Подобно на купето, той има подчертано спортен външен вид. Skoda предлага Enyaq Coupe iV 80 в Design Selection Loft от 54 400 евро. Enyaq RS iV в SUV дизайн се предлага от 63 300 евро в RS-ексклузивния Design Selection RS Lounge.