Аня Пенчева подари усмивки на бизнес дами с „Елегантния четвъртък“
Секция: ЛЮБОПИТНО
24 Януари 2023 11:05
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Аня Пенчева подари усмивки на бизнес дами с „Елегантния четвъртък“

/КРОСС/ Аня Пенчева подари усмивки на бизнес дамите от Академия „Живей елегантно“ с разказа на истории от живота си и сцената по време на първото издание на инициативата „Елегантен четвъртък“ за тази година. Събитието се проведе  клуб Black&White в Grand Hotel Millennium, София, с помощта на продуцентска къща Palms Music.

В препълнения клуб, примата на българското кино Аня Пенчева постави началото на сезона със страхотни семейни истории, разкази от театъра и случващото се зад кулисите. „Преди да дойда тук, внукът ми ме попита къде отивам и какво ще правя. Аз отговорих, че ще работя, а той ми отвърна: „Аз пък мисля да „откачавам“. Така започна историите си гранд дамата на киното. Тя разказа за работата си в театъра и за късното „откритие“, че всъщност е прекрасна комедийна актриса, а в миналото са ѝ давали само драматични роли. Сред споделените истории бе и тази за романтична среща, която завършила с уволнение от театъра. От желание да се срещне с тогавашния си любим, който впоследствие става и неин съпруг, тя пропуснала да се появи в театъра и отишла да играе тенис с него. Последвало светкавично уволнение, но след случайната намеса на тогавашния премиер, който бил трогнат от красивата история, актрисата се връща обратно на работа в театъра.

Новият сезон на „Елегантния четвъртък“ се провежда под надслова „Гранд усмивките на българската сцена“, като началото, дадено от носителката на „Аскер“, беше обещаващо. През цялата вечер усмивките не слизаха от лицата на събралите се дами, които научиха още любопитни и комични истории от живота на актрисата.

След края на официалната част, гостенките успяха да поговорят лично с Аня Пенчева, да се снимат с нея и да ѝ кажат „Наздраве“ с изискана селекция от вина и отбрани мезета.

Академия „Живей елегантно“ е училище за публична комуникация, бизнес етикет и протокол. Повече информация може да намерите на сайта на Академията www.lea-academy.eu.