Предстоящи събития в страната на 25 януари 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
25 Януари 2023 07:00
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Предстоящи събития в страната на 25 януари 2023 г.

/КРОСС/ ***

София/Рим.

Председателят на Народното събрание Вежди Рашидов ще бъде на работно посещение в Рим.

***

София.

09:00 часа ще се проведе редовно заседание на Народното събрание.

***

София.

От 10:00 часа ще се проведе заседание на Министерски съвет.

***

Бургас.

От 9.00 часа в сградата на Община Бургас ще започнат заседания на постоянните комисии към Общинския съвет.

***

Бургас.

От 18.00 часа в Бургаската художествена галерия "Петко Задгорски" ще бъде представена изложба с творби на Владимир Димитров - Майстора.

***

Бургас.

От 18.30 часа в Центъра за съвременно изкуство и библиотека ще бъде представена изложбата "Е. Т. А. Хофман... документи от Бамберг в репродукции".

***

Варна.

От 09.30 часа в Окръжен съд - Варна е насрочено заседание - изслушване на свидетели по дело срещу организирана престъпна група, действала от май 2014 г. до септември 2014 година за налагане на контрол върху лица, предоставящи сексуални услуги срещу заплащане на територията на Варна.

***

Варна.

От 13.00 часа във Висше училище по мениджмънт ще се проведе поредното издание на "Food Innovation Exhibition", уникалното кулинарно изложение, в което главни действащи шеф-готвачи са студентите от Институт по кулинарни изкуства към Висше училище по мениджмънт, Варна.

***

Видин.

От 13:00 часа в "Заседателна зала на Общински съвет" в Община Видин ще се проведе "Откриваща пресконференция".

***

Видин.

От 14:30 часа на ул. "Бдинци" 2 ще се проведе официална церемония "Първа копка" по проект "Подобряване на енергийната ефективност в общински административни сгради".

***

Сливен.

От 11:00 часа председателят на Общински съвет-Сливен Димитър Митев ще даде пресконференция в зала 105, поводът е предстоящата този четвъртък сесия на местния парламент.

***

Смолян.

От 17:00 часа в зала №247, в сградата на Община Смолян ще се проведе информационна среща за прилагане на мерки за енергийна ефективност в многофамилни жилищни сгради по процедура "Подкрепа за устойчиво енергийно обновяване на жилищния сграден фонд - Етап I".

***

Смолян.

От 18:00 часа в изложбения салон на Клуба на дейците на културата ще бъде открита ретроспективна изложба живопис на популярния наш художник Петър Стайков по повод на 90-годишнината от рождението му. Организатори на проявата са Художествена галерия Смолян и КДК.

***

Смолян.

От 19:00 часа в Родопски драматичен театър "Николай Хайтов" ще бъде представена трета част на трилогията "Изтървани ритми", озаглавена "Изтървани песни".

***

Стара Загора.

От 18.00 часа в РБ "Захарий Княжески" ще се състои концерт на учениците от класовете по поп и джаз пеене с преподавател Павел Цонев от НУМСИ "Христина Морфова".

***

Стара Загора.

От 19.00 часа в Културния център ще бъде представена комедията "Лъжци по неволя" от Антъни Нийлсън.

***

Казанлък.

От 11.00 до 16.00 часа в сградата на Младежкия дом ще се проведе четвъртото издание на "Изложение на университетите и колежите в България".

***

Шумен.

От 13:00 часа, на площадка до Шуменско езеро /в близост до ресторант "Барбароса"/ ще се състои събитие "първа копка" на обекти в града, бенефициент "ВиК-Шумен" ООД.