Оплюха модел, паднала на подиума
Секция: Шоубизнес
06 Февруари 2023 12:15
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Оплюха модел, паднала на подиума

/КРОСС/ На последното ревю на Valentino 58-годишната манекенка Кристен Макменами не можа да се задържи върху високите си токчета и падна на подиума, което се е случвало и на други нейни колежки. Вместо да приеме предложената ѝ помощ и да се изправи, тя рязко събу обувките си и довърши дефилето боса. Това бе прието от едни със симпатия, от други - с оплюване и намеци за възрастта ѝ.

Кристен Макменами е от поколението на супермоделите Линда Еванджелиста, Синди Крофърд, Клаудия Шифър, но нейният път към подиумите, показващи висша мода, е доста по-труден. Тя има нетрадиционен външен вид, оприличават я на вампир заради червената ѝ коса и светлосиви очи.

Пръв обръща внимание Карл Лагерфелд, който я ангажира за ревютата си, а тя променя драстично външния си вид, подстригвайки се и обръсвайки веждите си. Професионалното им сътрудничество прераства в истинско приятелство и дизайнерът е този, който я отвежда до олтара, когато тя се омъжва за фотографа Майлс Оридридж.

Постигнала всичко в кариерата си и родила три деца, Кристен на няколко пъти решава да се оттегли от моделството, но всеки път отново се връща на подиума. Преди една година тя го прави за любимия си бранд Valentino и предизвиква възторга на публиката. Затова тази година решава да повтори триумфа си, облечена в тясна блестяща рокля и с дълги розови ръкавици - този път с печален резултат. "Време ѝ е вече да позира само за фотосесии", написаха разочаровани фенове.