Балабанов: ИТН ще направи всичко възможно 49-ият парламент да бъде работещ
Секция: Интервюта
22 Март 2023 10:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Балабанов: ИТН ще направи всичко възможно 49-ият парламент да бъде работещ По думите му трябва да се приемат редица важни закони

/КРОСС/ „Има такъв народ" ще направи всичко възможно 49-ият парламент да бъде работещ. Това каза в студиото на „Здравей, България" депутатът Станислав Балабанов.

По думите му трябва да има баланс и стабилност в държавата, за да може най-после редица закони, които останаха негласувани, да се приемат - като Плана за възстановяване и съдебната реформа.

„Най-важни са хората, тъй като сме в пета поредна кампания. Достатъчно време мина и обществото разбра,че се оказахме прави за много от нещата, за които говорихме. Видяхте как изглежда докладът на служебния финансов министър Росица Велкова, видяхте и какво се случи в Северна Македония", коментира Станислав Балабанов.

По думите му нов вот в една подобна криза би бил катастрофален.

„Опитът ни показва, че червените линии пречат за решенията, които чака обществото. Тези линии нито ще намалят цената на краставиците и доматите, нито ще дадат възможност институциите да работят", каза още депутатът.