УНСС удължава срока за прием на документи за кандидатстване до 6 юли онлайн
Секция: БЪЛГАРИЯ
01 Юли 2023 13:37
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
УНСС удължава срока за прием на документи за кандидатстване до 6 юли онлайн

/КРОСС/ Ръководството на УНСС информира кандидат-студентите, че поради големия интерес се удължава срокът за прием на документи за участие в класиране за образователно-квалификационна степен „бакалавър" и „магистър" след средно образование за специалност „Право".

Документи за кандидатстване ще се приемат само ОНЛАЙН до 6 юли 2023 г.

При подаването на документи кандидатите могат да заявят и желание за явяване на редовни кандидатстудентски изпити във формат ЕПИ (Единен приемен изпит) от 3 до 6 юли. При образуването на състезателния бал се взема най-високата оценка, независимо на кой от изпитите е получена.

Напомняме, че желаните специалности трябват да бъдат вписани още с подаването на документите. Кандидат-студентите, които са пропуснали да го направят, ще получат автоматично напомнящо съобщение. Зрелостниците ще имат възможността да избират между 53 бакалавърски специалности, както и „магистър" след средно образование за специалност „Право".

Кандидатите, заявили желание за платено обучение се записват веднага.

Класирането за прием по държавна поръчка във всички специалности ще бъде обявено на 11 юли тук: https://priem.unwe.bg/bg/pages/23445/обявяване-на-първо-класиране-с-резерви.html.

Документите се подават онлайн тук: https://webpriem.unwe.bg/

За улеснение на кандидат-студентите вече работи Център за кандидатстудентски въпроси. На номер 02 905 29 99 могат да бъдат задавани въпроси, свързани с кандидатстването, приема и записването. Работното време на Центъра е от 8.00 до 22.00 часа.