Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий се разделиха
Секция: Шоубизнес
17 Септември 2023 13:20
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Хю Джакман и съпругата му Дебора Лий се разделиха

/КРОСС/ Австралийският актьор и съпругата му Дебора Лий Фърнес съобщиха, че са се разделили след 27-годишен брак, предадоха световните осведомителни агенции.

"Решихме да се разделим, за да продължим личното си развитие", обясняват двамата в съвместно изявление до списание "Пийпъл". Те добавят, че са имали  "щастието да изживеят почти три десетилетия заедно като съпруг и съпруга в един прекрасен и любящ брак". 

"Започваме тази нова глава с благодарност, любов и доброта", пишат те. 

Двамата актьори се запознават през 1995 г. на снимачната площадка на сериала "Корели" и се женят година по-късно. По онова време Дебора-Лий Фърнес вече си е създала име  - най-вече с ролята си на отмъстителна мотористка в "Срам" - докато Хю Джакман е все още млад актьор, току-що завършил театрално училище. Едва през 2000 г. той става световноизвестен с ролята си на мутанта Върколак в първата част на сагата "Х-Мен", като едновременно прави кариера и на сцената на Бродуей.

Сега Хю Джакман е на 54 години, а Дебора-Лий Фърнес - на 67. Двойката има две деца: Оскар, на 23 години, и Ейва, на 18 години.