Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София за 22 октомври 2023 г.
Секция: Предстоящи събития
21 Октомври 2023 14:34
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Събития от предизборната кампания на МК „БСП за България“ в София за 22 октомври 2023 г.

/КРОСС/ В 9.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова и кандидатът за общински съветник Иван Илиев ще се срещнат с граждани в ж. к. „Западен парк" пред бл. 15.

В 9.45 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на район „Илинден" Румен Георгиев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в парк "Света Троица".

В 10.15 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на район „Люлин" Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани на Кооперативния пазар „Люлин".

В 11.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП - София и канидадат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Люлин" Тони Попов и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в градинката пред р-т „Бъфало".

В 13.00 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, кандидатът за кмет на Банкя Светослав Велков и кандидатът за общински съветник Ирина Лапчева ще се срещнат с граждани в парк „Ротонда" в Банкя.

В 16.30 часа кандидатът за кмет на София Ваня Григорова, председателят на БСП - София и канидадат за общински съветник Иван Таков, кандидатът за кмет на район „Овча купел", Христо Колев и кандидатът за кмет на с. Мало Бучино Николай Наков ще се срещнат с граждани пред банята в кв. „Горна баня".

В 11.00 часа кандидатът за кмет на район „Панчарево" Антон Кръстев и председателят на районнта организация на БСП и кандидат за общински съветник Еньо Савов ще се срещнат с граждани в с. Долни Пасарел.

От 11.00 до 13.00 часа кандидатът за кмет на район „Надежда" Стоян Цветков и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в Северния парк.

В 13.00 часа евродепутатът Цветелина Пенкова и кандидати за общински съветници ще вземат участие в младежки спортен празник в Южния парк до входа от страната на бул. „Витоша".

В 15.00 часа кандидатът за кмет на район „Слатина", заместник-председателят на БСП - София и кандидат за общински съветник Иван Пешев и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани в Парк „Слатинска река".

В 16.00 часа кандидатът за кмет на район „Панчарево" Антон Кръстев и председателят на районнта организация на БСП и кандидат за общински съветник Еньо Савов ще се срещнат с граждани в центъра на с. Кривина.

В 16.00 часа кандидатът за кмет на Банкя Светослав Велков и кандидатът за общински съветник Ирина Лапчева ще се срещнат с граждани на площада в кв. „Михайлово".

От 17.00 до 19.00 часа кандидатът за кмет на район „Триадица" Диана Тонова и кандидати за общински съветници ще се срещнат с граждани пред НДК - пилоните.