Новoто UPS устройство революционизира управлението на захранването в ИТ сектора
Секция: Наука
14 Ноември 2023 12:59
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Новoто UPS устройство революционизира управлението на захранването в ИТ сектора Иновативният UPS съчетава компактност, икономичност и киберсигурност и е вече достъпен на пазара в региона на Европа, Близкия Изток и Северна Африка.

/КРОСС/ В светлината на бързо развиващите се технологии и постоянното нарастване на нуждата от надеждно електрозахранване, Eaton - иновативният лидер в интелигентното управление на захранването, представи своята последна UPS иновация - Eaton 93PX. Този нов продукт обещава да преобрази начина на захранване на важно ИТ оборудване.

Новият Eaton 93PX UPS предлага висока ефективност и иновативен дизайн, които го правят идеален за ИТ, индустриални, производствени и медицински приложения. Захранващите модули могат да бъдат интегрирани в 19-инчов ИТ рак, като това дава възможност за по-голям капацитет за основно ИТ оборудване. Устройството позволява паралелна работа, което осигурява висока надеждност и възможност за повишаване на мощността. Освен това, Eaton 93PX UPS е оборудван с интуитивен голям сензорен екран, който се завърта автоматично, за по-лесно управление.

Oсвен със своя гъвкав и модерен дизайн, устройството се отличава и с изключителна икономичност благодарение на технологичните разработки на Eaton, сред които системата за съхранение на енергия (ESS). Единичният фактор на мощност позволява на UPS-а да захранва повече сървъри от конкурентните му продукти, като същевременно намалява консумацията на електроенергия за охлаждане, осигурявайки висока икономия на годишните оперативни разходи.

С интелигентния си софтуер и съвместимост с водещи софтуерни решения за виртуализация, Eaton 93PX UPS позволява на потребителите да наблюдават, управляват и оптимизират използваната от тях електроенергия с помощта на интегрираните интелигентни функции и връзката с пакета Brightlayer. Новият UPS продукт е създаден за работа в различни среди и се отличава с издръжливост, което го прави подходящ за широк спектър от приложения.

За да подсигури и високо ниво на киберсигурност, Eaton 93PX UPS се предлага с решението Cyber Secured Monitoring, което осигурява бърз отговор при неизправности и предоставя пълни отчети за производителността на UPS.

С този нов продукт, Eaton представя иновация, която преобразява начина, по който компаниите се снабдяват с надеждно електрозахранване.