"Български пощи" организира конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа
Секция: ЛЮБОПИТНО
21 Ноември 2023 10:01
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
"Български пощи" организира конкурс за най-красиво писмо до Дядо Коледа "Български пощи" стартират традиционния детски конкурс "Най-красиво писмо до Дядо Коледа".

/КРОСС/ Условията за участие в конкурса са правилно изписан адрес на подателя, а за получател да бъде посочено само "За Дядо Коледа". Необходимо е и заплащане на пощенската услуга. Всички писма, отговарящи на условията, ще получат отговор лично от Дядо Коледа, а най-оригиналните и красиви писма ще получат и подаръци от него.

С цел защита на личните данни, в съдържанието на самото писмо не трябва да се изписва адреса на подателя. Той следва да се посочи единствено на плика. Адресът е необходим на организатора на конкурса за осъществяване на обратна връзка и получаване на подаръци от спечелилите деца.

В съдържанието на писмото за конкурса е необходимо да се посочат само двете имена на участника. Крайният срок за изпращане на писмата е 18 декември 2023 година.

Участващите в конкурса писма (с рисунки, стихове, апликации и други) стават притежание на организатора на конкурса - "Български пощи" , които могат да ги използват по избран от тях подходящ начин.

Няма ограничения за това как ще изглеждат детските писма. Дали ще са ръкописни, печатни или придружени от ръчно изработени изненади остава лично решение на децата.

Отличените писма ще бъдат предадени за постоянно съхранение на ДА "Архиви".