Тамаш Секереш: Родолюбци от цяла Европа започнаха борба да спасят европейската цивилизация
Секция: Анализи
20 Май 2024 06:31
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Тамаш Секереш: Родолюбци от цяла Европа започнаха борба да спасят европейската цивилизация

/КРОСС/ „Сега сме в исторически момент, когато автентичните родолюбци от цяла Европа трябва да провеждат обща борба за спасяването на Европа и европейската цивилизация.", заяви снощи Тамаш Секереш от Варшава.

Кандидатът за евродепутат на "Възраждане" Тамаш Секереш представи идеите и целите на „Възраждане" на отворена среща, организирана от вестник „Полска мисъл", който е с консервативни политически възгледи. Тамаш посети Полша по покана на Фондация за граждански свободи "Анджей Лепер" и партия "Конфедерация", по инициатива на известния полски общественик Матеуш Пискорски.

„"Полска мисъл" е най-старият функциониращ полски политически вестник, който започва просветителната си дейност още през 1941 г. По времето на социализма е бил забранен, докато в нашите дни е силно цензуриран, заради различната от тази на евроатлантистите позиция относно военната операция в Украйна.", коментира Тамаш Секереш.

Той каза още, че са били обсъждани важни въпроси, свързани с българо-полските отношения.

"Конфедерация" е единствената полска политическа партия, която е против намесването на Полша във войната и подобно на "Възраждане" упорито защитава традиционните християнски и семейни ценности.

Възраждане" е с №12 бюлетината!

Купуването и продаването на гласове е престъпление