Кампанията "Навсякъде и по всяко време" на LG се позиционира в Стара Загора
Секция: Технологии
29 Май 2024 12:54
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Кампанията "Навсякъде и по всяко време" на LG се позиционира в Стара Загора От 29 до 30 май жителите на Стара Загора имат възможност да посетят специалната каравана на LG

/КРОСС/ От днес, 29 май, LG Electronics посещава втория град в рамките на своята кампания "Животът е хубав с LG - навсякъде и по всяко време" - Стара Загора. От 29 до 30 май караваната на LG ще бъде разположена в парк "Никола Петков", като ще предложи на жителите на Стара Загора изключителната възможност да се запознаят с най-новите иновативни продукти и технологии.

Посетителите на караваната на LG в Стара Загора имат възможността да се докоснат до най-съвремените продукти, които са доказани със своята ефективност в ежедневието на потребителите. Една от основните атракции ще бъде хладилникът LG MoodUp, който позволява на потребителите да свържат своите смартфони и да се наслаждават на любимата си музика, докато вратата на хладилника променя цветовете си в синхрон с музиката. Също така ще бъде представен революционният WashTower - комбинираната пералня и сушилня със специализирани функции за различни материи, което демонстрира ангажимента на LG към иновациите и удобството.

Допълнителна услуга, която ще се предлага и гражданите ще могат да се възползват е безплатен ремонт на телевизори, монитори и домакински уреди на LG, дори ако гаранцията им е изтекла, но само ако продуктите са закупени след 1 януари 2019 г.

"Вълнуваме се, че ще се ангажираме с общността в Стара Загора, за да покажем как интелигентните технологии на LG могат да направят живота по-лесен и по-добър", каза Петко Кунев, Мениджър Бизнес решения. "Нашият екип от експерти ще бъде на разположение, за да демонстрира характеристиките и функционалностите на най-новите ни продукти чрез интерактивни екрани, предоставяйки персонализирани препоръки, съобразени с индивидуалните нужди и предпочитания."

В допълнение към иновативните устройства на LG, посетителите могат да очакват интерактивно съдържание и приятни изненади в караваната. Кампанията има за цел да даде пример за модерен и иновативен начин на живот, като демонстрира как съвременните технологии дават възможност на хората да водят по-ефективен живот.

Присъединете се към нас в Стара Загора, докато празнуваме живота - навсякъде и по всяко време!
За повече информация относно кампанията, моля, посетете: https://www.lg.com/bg/lglifesgood-karavana.