Открит урок по здравословно хранене с шеф Манчев за малчугани ще се проведе на 8 юни
Секция: Здраве
30 Май 2024 15:28
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Открит урок по здравословно хранене с шеф Манчев за малчугани ще се проведе на 8 юни

/КРОСС/ Открит урок по здравословно хранене с шеф Иван Манчев за малчугани ще се проведе от 12 ч. на 8 юни в столичния ресторант „Of course". С известния кулинар полезна храна ще се научат да си приготвят деца, които успешно се справят с играта на лаборатория „Рамус".

От утре, 31 май, в навечерието на Деня на детето до 5 юни, идната сряда, малчуганите, които се изследват във филиалите на „Рамус" в София и страната, ще получат листовка със задача за оцветяване. Щом се справят с условието, децата или родителите трябва да снимат листовката и да я публикуват във фейсбук профила на ресторанта (https://www.facebook.com/restaurantofcourse).

На 6 юни ще бъдат определени малчуганите, които ще готвят с шеф Манчев като ще бъдат поканени най-добре справилите се със задачата.

Здравословното хранене и изграждането на навици за здравословен начин на живот са кауза, зад която застават екипът на „Рамус" и шеф Иван Манчев. Това е и целта на открития урок, който ще се проведе в столичния ресторант, намиращ се в ж.к. Дружба 1 на ул. „Капитан Димитър Списаревски" 26.