Realme 12 Pro+ 5G е с 20% намаление на Yettel.bg през следващите 48 часа
Секция: Технологии
10 Юни 2024 15:13
Моля, помислете за околната среда, преди да вземете решение за печат на този материал.
Вашата Информационна агенция "КРОСС".

Please consider the environment before deciding to print this article.
Information agency CROSS
Realme 12 Pro+ 5G е с 20% намаление на Yettel.bg през следващите 48 часа

/КРОСС/ Новото ексклузивно онлайн предложение от Yettel е за смартфона Realme 12 Pro+ 5G. Той се предлага с 20% намаление, ако бъде закупен в комбинация с мобилен план от оператора и платен в брой, до 12:00 часа на 12 юни.

Realme 12 Pro+ 5G олицетворява философията на марката да предлага смартфони с отлични характеристики на достъпна цена. При този модел има два основни акцента - върху дизайна и камерата.

Смартфонът се предлага в два цвята - бежов и син. Гърбът на устройството е покрит с изкуствена кожа, която е мека и приятна на допир. Дизайнът се допълва от златиста линия с 3D ефект, която разделя модела на две и основната камера, около която е поставен метален пръстен, вдъхновен от луксозните ръчни часовници.

На предната страна на телефона е дисплеят с извити страни - 6,7-инчов AMOLED с резолюция 2412x1080p, честота на опресняване до 120Hz и яркост до 950 нита. Екранът предлага отлична и плавна картина без значение дали се използва за сърфиране в интернет, гледане на видео или играене на игри.

Realme 12 Pro+ 5G има тройна камера - 50МР сензор Sony IMX890 с оптична стабилизация, 8МР ултраширока камера и 64МР перископна камера с OIS и 3-кратно оптично приближение. Употребата на перископна камера е изключителна рядкост за смартфон с цена под 1000 лева и обикновено такива камери са запазени за устройствата от висок клас и значително по-висока цена. Селфи камерата е 32MP и предлага снимки с много добро качество дори при неблагоприятни условия като слаба светлина.

Смартфонът използва чипсет Snapdragon 7s Gen 2, който осигурява отлична мощност и гладка работа дори при сериозно натоварване. Устройството се предлага с 12GB RAM и 512GB памет за съхранение на информация. Потребителите могат и да увеличат оперативната памет, като добавят още 12GB за сметка на паметта за файлове.

Батерията е с капацитет 5000mAh и поддържа бързо зареждане с кабел с мощност до 67W, чрез включеното в комплекта зарядно, което позволява зареждането ѝ от 0 до 100% за около 45 минути.

Realme 12 Pro+ 5G е с три вместо стандартните две години гаранция, като част от пакета услуги „Смартфон вселена". Сред другите предимства на пакета са възможност за застраховка, собствен сертифициран сервиз в случай на повреда и програмата „Рециклирай и спести", която позволява на потребителите да върнат старо устройство за рециклиране.

Realme 12 Pro+ 5G 512GB може да бъде закупен до 12:00 часа на 12 юни от Yettel.bg с 20% намаление, а цената му започва от 511,99 лева в комбинация с Total Unlimited 64.99 за 2 години. До края на юни този и още два плана Total Unlimited се предлагат с 50% отстъпка от месечната такса за първите шест месеца от двугодишния абонамент. Потребителите, които сключат договор за 24 месеца за някоя от тарифите Total Unlimited ще получат и максимална скорост на мобилния интернет през първите шест месеца от абонамента.