• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Постоянен арест за служителя на НСО от групата, съпричастна към убийството на Марангозова

Постоянен арест за служителя на НСО от групата, съпричастна към убийството на Марангозова

/КРОСС/ Софийският военен съд наложи най-тежката мярка за неотклонение - „задържане под стража“ на лицето Б.И.- служител на НСО, съобщиха от държавното обвинение.

На 21.05.2020 г. по искане на Военно-окръжна прокуратура Софийският военен съд наложи на Б.И. и П.К. най-тежката мярка за неотклонение - „задържане под стража“, а на В.П. е наложена мярка „Домашен арест“.

Четвъртото обвиняемо лице - И.М., е обявено за общодържавно издирване и е издадена Европейска заповед за арест.

Трима души бяха задържани във вторник при мащабна операция на сектор “убийства“ в СДВР в столичния квартал "Левски". 

Вчера от прокуратурата съобщиха, че подполковник от Националната служба за охрана е обвинен за убийството на бизнесдамата Станка Марангозова в столичния квартал „Младост“ миналия октомври.

Според източници на БНТ поръчител е бил доведеният син на Емилия Масларова - Иво. Той е напуснал страната през март. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

КОЙ висш МВР служител в ХАЛКИДИКИ в къща на ексминистър предупреждава участници в канал за трафик на мигранти че ги разследват Срещата контролирана от гръцките служби .Премиера и МВР продължават да мълчат след разкритията на АФЕРА затрафика

22.05.2020 20:20:34

Службите на РБ и убийствата

Преди десетина години подп. Н. Марков, тогава офицер от НСО, е бил един от служителите, декларирал пред закрити заседания в комисиите по национална сигурност при президента и в парламента, че в НСО и други български служби има тежък проблем. Така напр. 85% от работещите в отдел „Лични охрани“, в който той е бил тогава, са имали нерегламентирани взаимоотношения с водещи криминални лица от тежката организирана престъпност по всички възможни направления. Неговите разкрития стават причина за вътрешен конфликт с проблемните лица в службата му, който не е могъл да се реши професионално и поради това обществено достояние стават нелицеприятни факти - почти всеки произведен от президентите на РБ генерал в тия служби е бил свързан по различни схеми с престъпния свят и напълно политически зависим. Генералските звания, липсата на специално образование и масово фалшиви дипломи са инструментите за вграждане на лица с проблемно обществено поведение и нисък морал във всички тях.Това става официална държавна политика при един президент, който на практика управлява скрито икономиката на цялата държава, а негов политически приближен е поставен на ключов пост да ръководи подземния свят. Следват невиждани мащаби на масови публични разстрели, котролирана от държавната власт контрабанда, трафик на хора и прочее престъпни дейности. Вършат ги ,според инсайдерите, служители или подвластни на тях лица от системата за национална сигурност с протекцията на своите ръководители и под огромен политически чадър и зависимост. Впоследствие за окончателно решаване проблемите на октопода, завладял страната ББ е монтиран по договорен политически ред през задния вход във властта със заобикаляне на задължителните проверки и контроли за да разпъне непробиваем политически чадър, вече и съгласувано с ръководещите го заинтересовани сили извън РБ! Всъщност дали ще бъдеш убит или ще ликвидират бизнеса ти с помощта на дъжавните бухалки се оказва почти едно и също, но в различна последователност... (използвана е публикация на подп.Н.Марков в СМИ от 21.20.20 г)

22.05.2020 17:40:56

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.