• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

В Деня на Европа издигнаха знамето на ЕС пред президентството

В Деня на Европа издигнаха знамето на ЕС пред президентството

/КРОСС/ /КРОСС/ Държавният глава Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова присъстваха на тържествената церемония по издигането на знамето на Европейския съюз пред президентската институция.

Преди нея президентът прие почетния караул на Националната гвардейска част.По-рано през деня Румен Радев и Илияна Йотова поднесоха цветя пред Паметника на Незнайния воин в София по случай отбелязването на 76 години от победата над нацизма.

"Не трябва да забравяме зверствата на нацизма и трябва винаги да помним саможертвата на онези, които изправиха достойно глави в защита на човечеството. Днес с вицепрезидента сме тук да отдадем почит на всички загинали българи. България има голям принос в борбата срещу нацизма и най-вече да отдадем почит на останалите живи наши ветерани, които и в момента продължават да ни показват какво означава себеотдайност и патриотизъм", подчерта президентът.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Смърт на фашизма, свобода на народа! Честит 9-ти май, денят на победата над хитлерофашизма. Вечна слава на Червената армия ОСВОБОДИТЕЛКА! Поклон пред паметта на всички загинали за свободата на Европа и на активните борци против фашизма и капитализма!

09.05.2021 16:24:51

Анонимен

НЕ ГИ ДОПУСКАЙТЕ ДО ИЗБОРИТЕ! 08.05.2021 admin Любопитно, Мрежата 0 28 SHARES Share Tweet Има достатъчно доказателства, веднага след назначаване на служебното правителство, Борисов да бъде арестуван! Ако в рамките на тези два месеца се докажат част от престъпленията, тази партия трябва да бъде спряна от избори! Ако не, то след изборите, комисията трябва да продължи разследване на престъпленията на гербавите мародери! Те са организирана политически престъпна група! Те ще продължават да саботират връщането на демокрацията! Ще саботират работата на държавните институции! Ще саботират работата на народното събрание! За да печелят време и да прикриват престъпленията си! Затова Гешев веднага трябва да бъде изгонен от прокуратурата. След получаване на достатъчно доказателства, новият парламент трябва да обяви тяхното управление за престъпно! Най-добрият вариант е ГЕРБ да бъде отстранен от изборите! Новата ЦИК трябва обяви, че за тази партия и нейният председател, има множество сигнали и документи, които ги уличават в престъпни действия и корупция, като политически организирана престъпна група,и до изясняване на всичко, те нямат право да бъдат допускани до участие в политическия процес! Нещо, като елиминиране на нацистката партия в Германия! За да си върнем демокрацията и свободата, народът трябва да отстрани тази метастаза от политическата ни система! И когато, избраните от него представители не защитават интересите на народа, те трябва да бъдат свалени от власт! А когато се докажа, че те са престъпници, да бъдат съдени! За назидание на следващите! За да знаем и да помним! За да знаем, че главната цел на управлението е подобряване жизнения стандарт на народа! За да знаем, че демокрацията е идея и система, в която суверенът управлява! За да не допуснем отново еднолична диктатура, прикрита с нежния воал на демокрацията! Затова в служебното правителство трябва да бъдат назначени смели мъже и жени, които с решителни действия да започнат разбиването на тази политически организирана престъпна група, откраднала десетки милиарди левове, превърнала нашите родители в бедняци, натирила най-умните ни деца в чужбина, народът ни най-беден, най-болен, икономиката ни с ниска добавена стойност, с най-ниска производителност, с най-скапаното селско стопанство, с туризъм далеч от стандартите на Европа и съседните ни страни, с бюджет приличащ досущ на банкомат, от който се раздават дебитни карти на фирми връщащи от 30 до 50% на Главната Мутра и разбойниците му! Трябват ни хора, като Богомил Бонев в правителството!!! Petar Kartev

09.05.2021 16:08:30

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.