• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Корнелия Нинова: И в двата парламента задкулисието продължи да управлява и не се посегна на модела

Корнелия Нинова: И в двата парламента задкулисието продължи да управлява и не се посегна на модела

Да не се правят опити да се откъсва от БСП, партията ще реагира адекватно

/КРОСС/"Има три големи проблема . Първо, задкулисието продължи да управлява и в тези два парламента - това, срещу което всички се обявявахме. Второто е, че и двата парламента не посегнаха на модела. И третият голям проблем е, че това, което се правеше в парламента се различаваше от живия живот в България." Това заяви председателят на БСП Корнелия Нинова в предаването "Лице в лице" по бТВ.

"Задкулисието го усетихме най-силно при третия мандат. От една страна беше мандатоносителят "БСП за България" и нашето предложение - елате публично, пред камерите, сядаме и си казваме всичко. От другата страна, това го разбрахме по-късно, е бил другият модел - ходене по офиси, опити да се разцепват групи, някакво шушу-мушу по ъглите. Ето ги двата контрапункта. Може би и затова се отличихме в тези преговори - стояхме настрана  от това задкулисие, нямахме обвързаности и никой не ни дърпаше конците", добави тя.

"Два парламента не пипнахме модела", заяви Нинова и даде конкретен пример със здравеопазването: "Всички казват, че е сгрешен, изтичат пари и трябва да се промени. За това време не се промени нито един закон, който да го промени. Например общинските и държавните болници да се ползват с подкрепа, да има защитени болници в отдалечените места, да не са търговски дружества. Нито сантиметър. През юли продадоха общинската болница в Раднево за 200 хиляди лева на приближен на ГЕРБ. И започна процедура по откриване на нова частна болница в Казичене край София. Ето конкретен житейски пример как моделът не се промени."

По думите на Нинова парламентът е имал възможност да направи мнозинство, което да започне реална съдебна реформа, каквато  хората на улицата са искали - оставката на Гешев. 

"Партиите на протеста го докараха дотам сега да се борим за един глас да има мнозинство да се смени охраната на Гешев, вместо да се смени главният прокурор. Два месеца този парламент не намери време да гледа Закона за съдебната власт, едва сега се сетиха", коментира лидерът на БСП.

"За мен проблемът на проблемите днес са цените на газ, вода, ток, парно, хляб, олио. Днес цената на газа в Европа на борсата стигна 740 долара за хиляда кубически метра. Това е катастрофа за българската икономика и за българските домакинства в следващите месеци. Статистиката от днес за цените - олиото за една година е поскъпнало с 46%, хлябът стига 2 лв. За една година минималната заплата е нараснала с 6,6%, а средното увеличение на цените на най-важните стоки е над 10%. 502 212 души ще имат по-малка покупателна способност заради ръста на цените. Средната заплата е с 14% увеличена, но едва 30% от работещите вземат средна заплата в България. Защо ги давам тези примери - защото идва ужасен удар за  доходи, бедност, инфлация, тежки зимни месеци", каза още тя.

Корнелия Нинова припомни, че почти всички изслушвания в парламента са били по искане на партиите на протеста, а законопроектите на БСП с месеци са стояли непогледнати. 

"Актуализацията на бюджета нямаше да стане,  ако не беше БСП", категорична бе Нинова.

Тя обясни: "Ние поискахме за пръв път актуализация на бюджета на 12 април. И тогава всички ни скочиха, че нямало нужда от актуализация. Дойде септември, третият мандат. Видяхме, че не можем да направим правителство и казахме: дайте да се разберем вече по актуализацията на бюджета. Партиите на протеста високомерно отхвърлиха това предложение. Кога се задвижи актуализацията на бюджета - в момента, в който от парламентарната трибуна казах: "Днес сме 3 септември, връщаме мандата на 7 септември. Имате 4 дни - извънредни заседания, денонощни, иначе вие носите отговорност, че оставяме хората без пари зимата." И тогава всичко се забърза и стана. Приеха се добри неща - ще има повече пари за пенсионерите, за майките с малки деца, за туристическия бранш, за бизнеса, за МВР. Но това е глътка въздух, разхлабване на примката за малко. Тази примка в следващите месеци ще се затегне."

Нинова даде пример с Гърция, където премиера Мицотакис е предприел мерки за регулиране на цените заради инфлацията. "А какво каза премиерът Янев на едно от изслушванията като го питахме за цената на тока: "Не мога да направя нищо, променете Закона за енергетиката." И вместо да променим Закона за енергетиката, три пъти изслушвахме КЕВР. И какво от това?"

"Ако искаме в следващия парламент да има държавници и отговорни хора, трябва с тези три проблеми да започнем - демонтаж наистина на стария модел на управление, разрешаване на някакви реални въпроси от живота и задкулисието да спре да се меси в работа на парламента", смята Корнелия Нинова.

Тя призова участниците в следващата кампания да имат отговорността да последват примера на БСП и да разпишат програма за първите 100 дни управление, за да не бъде загубено ценно време в следващия парламент в безплодни разговори кой в чии офиси е бил. 

"Всеки е свободен да прави политически проекти. Но заради честността в политиката и заради равнопоставеността, това да не се прави с държавния ресурс. Това първо. И второ, да не се прави на гърба на други партии. Искаш да направиш нещо, добре. Бъде смел, направи партии и излез да се състезаваш - който победи, той е по-добрият", призова Нинова. 

"Имаме информация от наши структури, че ходят различни хора и опитват да уговарят за новия проект. Включително и днес имах среща с наши структури от Благоевградска област, които дойдоха разтревожени от този факт", каза тя в отговор на въпрос дали се правят опити да се откъсне от БСП в полза на новия проект на служебните министри Кирил Петков и Асен Василев.  

"Които и да са тези хора, да не се опитват. Нашата партия има особена памет за такива неща и ще реагира адекватно", предупреди председателят на БСП.

"Националният съвет на БСП изрази подкрепа за президентската двойка Румен Радев - Илияна Йотова, но тепърва започват нашите стъпки за тази подкрепа. Имаме си устав и процедури. Следват номинации от основни партийни организации, общински и областни конференции и накрая Националния съвет ще номинира успоредно за депутати и за президентска двойка. Нашите структури харесват Румен Радев и Илияна Йотова и мисля, че няма да е проблем да ги номинират.Ние ще уважим това тяхно право. Ще обсъдим всички направени номинации и Националният съвет ще реши", обясни процедурата в БСП по номинация на президент Корнелия Нинова.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

Илюминатите-сатанисти от световното задкулисие искат да ни превърнат чипирани, безправни и безимонти роби-биороботи, но ние няма да им позволим: https://tinyurl.com/5fxdef6u

14.09.2021 17:35:42

Милена от Велико Търново

Д-р Джуди Миковиц и д-р Шери Тенпени_Ваксинно-Разпръскване: https://tinyurl.com/vbxv4nvj

14.09.2021 17:34:19

Папеса Йоанна

Д-Р_Чарлз-Хоф_Ковид ваксината: https://tinyurl.com/6tprnt2v

14.09.2021 17:33:54

Светла Георгиева

Милиционери-българоубийци, демаскирайте децата!: https://tinyurl.com/8sf6svpc

14.09.2021 17:33:33

Кремена от Стара Загора

Ваксина=ИМПРЕГНИРАЩА ОТРОВА Не само ваксините внасят в телата графен-оксид, и с тестовете и маските също се вкарва това вещество-убиец.

14.09.2021 17:33:04

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

РНК ваксините разболяват и убиват. В най-невинния случай те карат клетките ви да произвеждат SARS cov 2 , превръщат здрави хора в болни. PCR-ите създават мними болни , набедени за „заразени“. Но не само това, PCR-ите ви вкарват микрочипове през лигавицата на носа. Това са джаджи с размери микрони /не са „наночипове“/ които са сложени в тампоните за вземане на клетъчни проби от носа. Тези микрочастици циркулират в „тестваните“ хора и те стават видими за мобилните оператори. Геолокализират се , следи се пулса им , телесната температура. Това е технология на поне 12-15 години.: https://tinyurl.com/67x7bdfm

14.09.2021 17:32:21

Гюлчен

Свръхвисокочестотни облъчватели използани от службите срещу неудобни на властта, разкрити от проф. Георги Василев и Маргарита Михнева: https://youtu.be/fCItxVo5fZ0

14.09.2021 17:31:51

Кристина-хотел Принцес

Проф. Иво Христов за промяната на човешкия геном, целите на глобалистките елити и коронавируса: https://tinyurl.com/5d8my6x3

14.09.2021 17:31:27

✞❤Бай Пешо от Черешките❤

Вирус НЯМА. Това е медицински и научен ФАКТ. В никоя лаборатория в света не е открит вирусен изолат, нито е намерен генома на „вируса. Няма НИТО ЕДНА научна публикация, доказваща съществуването на вируса. Симптомите на „Ковид“ са същите като при химически пневмонит – химическо отравяне с радиоактивен торий. Целта на този геноцид е да се намери повод за ТЕСТОВЕ, МАСОВИ ТЕСТОВЕ. Тестовете НЕ МОГАТ ДА ОТКРИВАТ „вируса“, а са инструменти за кражба на ДНК. Трябват им ДНК пробите на всички за ДНК паспортизация.: https://tinyurl.com/jf79k8e3

14.09.2021 17:30:57

Луцифер

Има данни и безспорни доказателства че всички собственици на фирми за бързи кредити тн. перални, упражняват: наркотрафик, производство и разпространение на наркотични вещества и тяхните производни, рекет, проституция, поръчкови побой, палежи и убийства. ТОЗИ ПЪТ И ДЕЦАТА ВИ ЩЕ ПЛАТЯТ, ПЪРВО ТЕ, И ВЕДНАГА ВИЕ. СЪД НЯМА!: https://youtu.be/baIkkG8nDDw

14.09.2021 17:30:31

✞❤Бай Пешо с ладата❤

Няма вирус. Тровят ни с Н9879. Знаете ли какво е химически пневмонит? Това е химическо натравяне с азотен диоксид, торий, тритий или други бойни отровни вещества като Н9879. Предизвиква следните симптоми: кашлица, двойна бронхопевмония, задух, световъртеж, висока температура, загуба на обоняние. Тези симптоми 100% съвпадат с к-вид. Няма вирус, който да трае 9 месеца. Тровят ни с Н9879 за да предизвикат „нови случаи на заразени“ и умрели. Говорим за ГЕНОЦИД. Респираторни заболявания могат да се имитират, планирано, с умерени дози БОВ. Например, зарин или хлорпикрин.: https://tinyurl.com/2fhkuuwt

14.09.2021 17:29:56

†Таню Войвода от Кирчан Баир - Вoйн на Светлината:

☞Гибердясали сводници-мангали от Камен и Априлово означава празник за всеки българин. ☞Дай Боже по-честичко такива душевни благинки. Амин: https://uni.su/FmqKtR ☞Гнуcни дoлни цигaни пребиват, изнaсилват и се гaврят с млада жена в Попово, а кoпeлетaта от мaфиотизираната милиция прикриват мaнгaлите, и всячески се опитват да потулят случая.: https://uni.su/SCwb43 ☞В Попово няма неизнасилено момиче. ☞Някои си признават, други не, но това е истината. ☞Град на милиционери, сводници, мутри и турскоговорящи мангали. ☞Затова всеки се спасява на някъде, за да оцелее.: https://uni.su/JoIy8N ☞Ето защо му викат белият град.: https://uni.su/wWaoKv ☞Наркотрафика се ръковоки лично от Боко-тиквата: https://uni.su/h09ywW Русенския влах Каракачанов също е в играта с кардамските мангали наркотърговци: https://uni.su/u8LTck ☞Един от мръсните гадове, от групата за мокри поръчки към общината е узбека Пеньо Кирилович Станев: https://uni.su/BEtzSJ ☞Станев-999: https://uni.su/1eqIsH ☞Ето така майка му Мунджия Ганиева охраняваше с брадвата плантациите му с марихуана: https://uni.su/0kMXDC

14.09.2021 17:29:27

Архангел Михаил

☠.¸¸¸.Гробове и КОВЧЕЗИ за българоубийците Бойко Борисов, Олга Сотирова, Стойчо Кацаров, Ангел Кунчев, Радан Кънев, Николай Василев, Тодор Кантарджиев, Христо Хинков, Красимир Гигов, Богдан Петрунов, Николай Витанов, Радостина Александрова, Трифон Вълков, Димитър Петров, Мира Кожухарова, Лъчезар Томов, Костадин Ангелов. Амин.¸¸¸.Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

14.09.2021 17:28:52

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена

Österreich ist wach - България спи мъртвешки сън! Wien Demo 11.9.2021/1: https://youtu.be/DJDqGi6i8Tw Wien Demo 11.9.2021/2: https://youtu.be/050GVhTZJYk Wien Demo 11.9.2021/3: https://youtu.be/fU4uEeoIuQI Wien Demo 11.9.2021/4: https://youtu.be/c73gJIL0p24 Wien Demo 11.9.2021/5: https://youtu.be/1fAbUJZyim4 Wien Demo 11.9.2021/6: https://youtu.be/v5Sq8ifNGOQ Wien Demo 11.9.2021/7: https://youtu.be/MvYPYpJ4JX4 Wien Demo 11.9.2021/7 Polizei: https://youtu.be/nfYJ46dN5DQ Wien Demo 11.9.2021/8 Polizei: https://youtu.be/7lQ2bt7SdOQ Wien Demo 11.9.2021/9: https://youtu.be/G9PwjKyhMJI Wien Demo 11.9.2021/10: https://youtu.be/BxxOYJbzES4 Wien Demo 11.9.2021/11: https://youtu.be/kBmGHrN5VMM Wien Demo 11.9.2021/12: https://youtu.be/PBcy5HHm2JQ Wien Demo 11.9.2021/13 Heimfahrt: https://youtu.be/kOk2ykSYfXE

14.09.2021 17:28:06

†Змeй Гopянин от Бандитска Виена

Österreich ist wach - България спи мъртвешки сън! Anti Corona Maßnahmen Demo in Wien vom_11.9.2021: https://youtu.be/Jv_zo03M2OE Mega Demo Wien 11.09.2021: https://youtu.be/F3U15HMTEFI 11.9.2021: Mega-Demo in Wien: https://youtu.be/YkKjCQX4M4g 11.9.2021: Mega Demo Wien im Resselpark: https://youtu.be/fjEyGBHDvU0 Polizeigroßeinsatz bei Demo in Wien_11.9.2021: https://youtu.be/JK20S8xm7yo Polizei großaufgebot + wasserwerfer bei demo in Wien_11.9.2021: https://youtu.be/JyWQL6ScPPE Polizei-großeinsatz bei demo in Wien_11.9.2021: https://youtu.be/-3jeVBhWmro

14.09.2021 17:27:23

Велзевул

Евгeния Йорданова: Убиха моя син вчера. Той бе пилот и казваше истината за заразяването: https://tinyurl.com/dv3txmt7 Мутафчийски е лъгал в ефир за броя заразени за да плашат хората: https://tinyurl.com/rn8endpc Пилот от ВВС: Карат ни да пръскаме с химикал. От там идва и заразяването: https://tinyurl.com/erunpjfa Президента на Полша: Борисов съдейства на СЗ0 за пръскане над Европа: https://tinyurl.com/c48m5mmd Скачените съдове ГЕРБ и Има такъв народ отново лъснаха: https://tinyurl.com/p4wrdfz9 САЩ следят милиардите на Бойко, скрити по банки в цял свят от 10 куриери: https://tinyurl.com/4xu7a3d2 Михаил Наумов e Бухалката на Боко в МВР! Вижте ченгето, което удря враговете на хунтата с фалшиви доноси!: https://tinyurl.com/p5upcthw

14.09.2021 17:25:56

†Змeй Гopянин❤Wien=Лъв: https://uni.su/A5nR7K

☠Циганин-сводник=гнусна хиена: https://tinyurl.com/3v54c8mb ☞Робе вдигни глава и грабвай оръжието, милиционерската хунта ежедневно избива българи, днес привикали и утрепали съседа ти в милицията, утре може да привикат теб, защото някой милиционер си е харесал гаража ти, или апартамента ти, или жена ти. ☞След задържане „за справка“, душене с плик и ритници в главата в сградата на СДВР: https://uni.su/cRQ6I0 ☞Психотронни оръжия държат българина в покорно робство: https://uni.su/XsUdqR ☞Програма за унищожаването на българския народ приета на московския ционистки конгрес 1988 г.: https://uni.su/DVsLIZ ☞COVID-19 е проект на Световната банда: https://uni.su/2XVOUG ☞Операция COVID-19 се провежда по Таблицата с 8-те Метода за дресировка и подчинение на А. Байдърман: https://uni.su/XEGgDL ☞Долу Боко-българоубиеца и цигано-милиционерската хунта ГЕРБ!: https://uni.su/19Jhqi ♥Даваш ли даваш балканджи Йово: https://tinyurl.com/35zcwh2j ♥Кой уши байрака: https://uni.su/8GXEYj ♥Бългapия нa Бългapитe: https://uni.su/DMWPKa ♥България над всичко! Амин. Казах.

14.09.2021 17:25:17

ЦРУ

Цветелина Бориславова прала милиони на Бойко Борисов от петрол и наркотици!: https://tinyurl.com/vaxw3trs Цветелина Бориславова агитира за Пламен Петров в Червен Бряг: https://youtu.be/4IavfyBFGaw САЩ ще настоява Борисов да бъде осъден и вкаран в затвора!: https://tinyurl.com/n2m5dysr Охранител от НСО пренесе ЧУВАЛИ С ПАРИ на Бойко в Ливан, Алжир и Москва: https://uni.su/AFvJVz

14.09.2021 17:24:38

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

Канибала Боко-българоубиеца е заплашвал бизнесмен, че жена му и децата му дори няма да разберат как ядат неговото месо.: https://tinyurl.com/4n8xr7kp

14.09.2021 17:22:11

Ангела Меркел

Нека народа на България да ми прости. Сгреших, че подкрепях престъпника Борисов! Не знаехме за корупцията и грабежите, които е извършил над българската нация!: https://uni.su/QfUEy6

14.09.2021 17:21:37

Бай Петър надзирателя от Затвора в Панкрац

БКП eлитът cмeни Мocквa c Вaшингтoн. Кocтoв e мeнтoр нa БКП. Тoвa, чe cмeнявaт oвчaрят, нe знaчи, чe cмeнявaт cтoпaнинa. Дa, ншитe oт oлигaрхиятa нa Живкoв, ceгa плутoкрaция, ce нaдявaт нa милocт oт cтрaнa нa Вaшингтoн, ДA ИМAТ ПO РAВНO ДЯЛ OТ КOКAЛЪТ, 50 нa 50 зa нaшитe плутoкрaти и зa aмeрикaнcкитe другaри. Зaщoтo тe тaкa ca cвикнaли, мaкcимум cлугинaж и пoдмaзвaнe нa Мocквa, CEГA ЗA ВAШИНГТOН. Брaзилия, Вeнeцуeлa, Руcия, Унгaрия, ТEХНИТE ПЛУТOКРAЦИИ, рaзбрaхa, чe нямa 50 нa 50, и прaвят рaзни cъпрoтиви нa CAЩ. Някoлкo мeceцa прeди cвaлянeтo нa Тoдoр Живкoв, прeз 1989г. Aндрeй Лукaнoв и Пeтър Млaдeнoв кaцaт във Вaшингтoн. Тaм тe прoвeждaт двe тaйни cрeщи. Eднaтa e мeжду Лукaнoв и Джoрдж Тeнeт, кoйтo пo-къcнo cтaнa шeф нa ЦРУ (1997-2004), a другaтa e мeжду Млaдeнoв и Джeймc Бeйкър – тoгaвaшния държaвeн ceкрeтaр нa CAЩ.

14.09.2021 17:17:42

Мария Антоанета

...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже циреи на гъзъ му на Боко-българоубиеца да излязат, и да се размножат, и като гъби след дъжд да никнат, а на лъжливия му език язва да излезе! ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Дай Боже свещ скоро да му палят и заупокойна молитва да му четат. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Проклет да е и той и децата му и внуците и правнуците му до девето коляно. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Да стигнат до просешка тояга и да просят по улиците комат хляб. ...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸.Мир да не види ни на тоя ни на оня свят...¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.ТРИЖДИ АНАТЕМА.¸¸¸...¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸...¸¸¸...¤*¨*¤...¸¸¸ .Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸…Амин.¸¸¸.††††††.¸¸¸...¸¸¸.¤*¨¨*¤.¸¸¸...¸¸¸

14.09.2021 17:15:02

Гюлчен от село Манастир

Българоубиеца агент Буда -Боко, Българоубиеца агент Сава - Доган и Българоубиеца агент Виктор - Петър-Рашид Стоянов са отгледани от ДС, за да може ДС-задкулисието чрез тях да ограби България и да унищожи българският народ.: https://tinyurl.com/324vwr8d Тайните в биографията на Петър Стоянов до 1989 г. Как агент Виктор се добра до властта.: https://tinyurl.com/29n789c3 Едно от най-важните досиета унищожени от ген.Семерджиев е това на Петър Стоянов – агент „Виктор“. Чрез такива уроди като Буда и Виктор, обучени от държавна сигурност, се манипулира и унищожава българския народ. За тях няма значение на кого ще служат, стига те да са добре. Днеска на руснаците, утре на американците, важното е да са на власт. На ключовите ОТГЛЕДАНИ ДС-агенти, картончетата предвидливо са преместени в Русия. Петър Стоянов е укрил документите на Ханке: https://tinyurl.com/xwhxctk6

14.09.2021 17:14:20

Шукрю Бенли

Борисов, ти си престъпник, признай си за фабриките, хотелите и милионите!: https://tinyurl.com/4zf2pp7s

14.09.2021 17:12:35

Al Jazeera

БГ-мафията и диктатора Боко-Канибала - Bulgaria: At the Crossroads: https://youtu.be/Mvjyh8Z-D4Q

14.09.2021 17:12:03

Луцифер

Един и същ кукловод от задкулисието, дърпа конците на Борисов, Трифонов, Христо Иванов, Нинова и Радев.: https://tinyurl.com/4sddy6az И децата разбраха, че Славуца-Сатаниста е КУРВА хем на Доган-Сопола, хем на Боко-Канибала.: https://tinyurl.com/3yswtfvm Боко-Българоубиеца целува ръка на Доган-Сопола: https://youtu.be/3l2VkwHiNeI

14.09.2021 17:11:33

Кремена от Стара Загора

В Задунайската Губерния цари диктатура и мракобесие за българите и слободия за циганите и милиционерите.

14.09.2021 17:09:31

Радослава Карагьозова

След превратът на 10.11.1989 г. мacĸиpaн ĸaтo yж вceнapoдeн aĸт нa пpoмянa ĸъм дeмoĸpaция, opгaнизиpaн oт ĸoмyниcтичecĸaтa въpxyшĸa (Лyĸaнoв и cиe) и Дъpжaвнa cигypнocт в БKΠ, a oттaм и в дъpжaвaтa, нaчeлo нa влacттa пaĸ зacтaвaт въpли ĸoмyниcти-члeнoвe нa Πoлитбюpo нa ЦK нa БKΠ Πeтъp Mлaдeнoв, Aндpeй Лyĸaнoв и дp. ДC cъздaвa Съюза на Държавна Сигурност - CДC, ĸaтo вĸapвa нa тoп пoзиции в нeгo cвoи aгeнти – aгeнт Бoнчo (Πeтъp Бepoн), aгeнт Bиĸтop (Πeтъp Cтoянoв), aгeнт Πoпoв (Beнциcлaв Димитpoв) и дp. ДC cъздaвa и нoвo БKΠ, пoд имeтo БCΠ, и тaм paзпoлaгa пo въpxoвeтe aгeнти – aгeнт Гoцe, aгeнт Дyнaв (Жaн Bидeнoв), aгeнт Eĸoнoмoв (Pyмeн Гeчeв) и дp. Mнoгo нaxoдчивo ДC cъздaвa и ДΠC caмo oт aгeнти – aгeнт Caвa (Axмeд Дoгaн), aгeнт Πaвeл (Лютфи Mecтaн), aгeнт Mypaд (Юнaл Лютфи) и дp. ДC cъздaвa и BMPO, вoдeнa вeчe 30 гoдини oт пoтoмcтвeния aгeнт Ивaн, ceгa вицeпpeмиep и вoeнeн миниcтъp в HATO. Bпocлeдcтвиe ДC, зaeднo c тaйнитe ĸoмyниcтичecĸи ĸpъгoвe, измиcлят ГEPБ, ĸoeтo ce pъĸoвoди и ceгa oт xopa, cвъpзaни c ДC и Πoлитбюpo нa БKΠ. Бoйĸo Бopиcoв e гapд-oxpaнитeл нa Toдop Живĸoв, зaвъpшил e Mилициoнepcĸaтa aĸaдeмия, лицeтo Цвeтaн Цвeтaнoв e cин нa дoвepeния шoфьop нa caмия шeф нa ДC гeн. Гpигop Шoпoв, в ГEPБ paбoтeшe aгeнт Kapдaм (Бoжидap Димитpoв), aгeнт Hиĸoлaй (бившият ceдecap и пocлe cъдия в KC Гeopги Mapĸoв) и дp.

14.09.2021 17:08:02

Поп Вечерко

Казал го е още Раковски. В четите, тоест в партиите не бива да се приемат инородци и иноверци. Поне в първите години. Българинът трябва да разбере, че е вредно за него да гласува за партия, в която членуват инородци и иноверци. Особено, ако са на ръководни длъжности. И тъй като такава партия няма, най-добре е българинът да избере друг, различен от официалния път за своето спасение.

14.09.2021 17:00:06

Архангел Амбриел

На територията България, всички заселници-окупатори си имат партия, само българите си нямат. Милиционерите-българоубийци гледат на българският народ кото на роби за ебане, изселване и избиване. Излизане от омагьосаният кръг, в който се въртим, става само с пушка на рамо, всичко друго е ала-бала! Боко-канибала може да бъде отстранен от политиката само ако бъде убит.

14.09.2021 16:57:01

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.