• 19 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8315
  •  GBP / BGN 2.2841
  •  CHF / BGN 2.0155
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 5°C

Нинова: На този модел на управление трябва да се сложи край

Нинова: На този модел на управление трябва да се сложи край

/КРОСС/ Направиха се недопустими внушения от ГЕРБ. Няма платени провокатори на протестите. Институциите са обезсилени. Това заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова, която в неделя сутрин направи изявление в централата на БСП.

Нинова призова гражданите да излязат на протест в сряда, когато БСП внасят вота на недоверие срещу правителството на тема корупция. Нинова призова протестът да бъде мирен и спокоен, без провокации и ексцесии.

ГЕРБ счупиха държавата, а всеки ден оставане на власт е пагубен за България. Единственият начин това да спре е оставка на правителството. В сряда внасяме вот на недоверие в Народното събрание, призовавам хората да ни подкрепят на мирен протест пред парламента, каза още Нинова.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

REUTERS

ВЕЧЕ ЦЕЛИЯТ СВЯТ Е ИНФОРМИРАН ЗА БОРБАТА НА БЪЛГАРИТЕ СРЕЩУ ХУНТАТА СЛЕД КАТО И АВТОРИТЕТНАТА МЕЖДУНАРОДНА АГЕНЦИЯ REUTERS СЪОБЩИ ЗА СТАВАЩОТО В БЪЛГАРИЯ: ВИЖ: https://www.reuters.com/article/us-bulgaria-protests-corruption/bulgarian-police-arrest-18-people-during-anti-graft-protests-idUSKCN24C0IK Заглавието е: Хиляди призовават българското правителство да подаде оставка на протести срещу безскрупулното използване на политическата власт за лично облагодетелстване.

12.07.2020 17:11:22

Протести на сънародниците ни в Лондон

Българи в чужбина също се присъединиха към протестите у нас. В Лондон пред българското посолство вчера и днес десетки наши сънародници отправиха призиви за оставката на кабинета „Борисов“. Те опънаха българското знаме и плакати в късния следобед вчера. Под надслов “Нека заедно да сложим край на мафията и корупцията – веднъж и завинаги! „Заедно – за по-добро бъдеще!“ „Гешев е позор!“ и плакати “Оставка!” и “Мафиотите вън!”. Това е поредната точка, в която се съсредоточава недоволството срещу управляващите след София, „Росенец“, Варна, Бургас, Русе, Пловдив и Плевен. Вероятно от днес ще започнат протести и пред други български дипломатически мисии в чужбина.

12.07.2020 16:22:51

Анонимен

Решението на НС на БСП да не се нсправи подписка против правителството и да не подкрепи предложението на Я.Стоилов беше грешка.Решенията на НС не трябва да са водещи при действията на парламентарната група.Тя е изразител на всички глсували за нея,а не на партийните членове.Подкрепям позицията на Нинова!

12.07.2020 13:04:33

Анонимен

Основания,основания,но правителството няма да подава оставка.А с викане нищо не се постига.

12.07.2020 12:53:51

Анонимен

А кой е казал, че трябва непременно да чакаме? Избори могат да се проведат във всеки един момент, стига да има основания за това! А основания днес не липсват!

12.07.2020 12:28:26

Анонимен

Само избирателите казват кой модел на управление ще се осъществи. Изчакайте следващите избори за предизборната си кампания.

12.07.2020 10:27:03

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.