• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

"Този палячо за каква работа кандидатства пък сега?"

"Този палячо за каква работа кандидатства пък сега?"

/КРОСС/ Този палячо за каква работа кандидатства пък сега? - се пита журналистът Явор Дачков след интервюто на президента Росен Плевнелиев за ВВС, в което обвинява Русия, че се опитва да отслаби и разедини Европа.

Изказването на Плевнелиев бе коментирано с ирония във Фейсбук. 

Във връзка с даденото вчера интервю на Плевнелиев за ВВС бих искал да напомня, че точно същите неща той ги каза на 15 ноември 2015 г. за The Independent. Ако някой има контакт с него не е лошо да му даде Ginkgo biloba. Може и да му помогне... да си спомни, че повтаря все едно и също. Излагаме се пред британците. - коментира Боян Чуков.

Колкото повече наближава краят на президентския му мандат, толкова повече Росен Плевнелиев изтрещява. Мисля, че в края на декември, ще го видим да търчи из софийски улици, нахлупил каска, да се озърта трескаво и да крещи в ужас, защото "руснаците вече са на Орлов мост!" - пише Петър Волгин.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Присмял се хърбел (Дачков, Волгин, Чуков) на щърбел! Като изключим изявленията по адрес на Русия (съвсем некадърни) Росен беше пристоен президент доста по-добър от Гоце Първанов.

06.11.2016 12:35:28

Анонимен

Не е палячо, съвсем нормален и образован мъж е, говорещ чужди езици, добре приет от редица Западни лидери! Грешката му е, че години стоя в сянката на БАЙХУЙ, знаете го, Банкянският простак, който като пумпал се гъзовърти по цял ден, но и този период от живота скоро ще отшуми, кретени прости и недоклатени!!!

06.11.2016 12:02:32

доктор

погледнете снимката- пример за медицински случай

06.11.2016 11:00:01

коци

Спешно да дойдат лекарите от Карлуково !

04.11.2016 20:17:33

Анонимен

Първо, обиждате Андрешко като сравнявате плевела с него! По начало Андрешко е ПОЛОЖИТЕЛЕН ОБРАЗ, незаслужено подложен на оплюване в годините след 10 Ноември! Второ, шушумига е нещо плиткоумно, безобидно. Плевела не е безобиден, иначе да - плете си кошничката и въобще не му пука какво се говори за него!

04.11.2016 18:58:18

гражданин

Всички го смятаме за .....шушумига , но този Андрешко си плете кошничката и плюенето по него го има за пролетна роса!!

04.11.2016 17:08:43

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.