• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Спецпрокуратурата и СДВР влязоха в сградата на Президентството

Спецпрокуратурата и СДВР влязоха в сградата на Президентството

/КРОСС/ Засилено полицейско присъствие в района на Президентството. По информация на "Хоризонт" става въпрос за кординирани действия на Специализираната прокуратура и СДВР.

От президенството потвърдиха за акцията и преди минути разпространиха следното съобщение:

"Днес в 9.00 часа представители на прокуратурата, Министерството на вътрешните работи, Бюрото за защита на свидетелите и поемни лица са представили разпореждане от Софийски военен съд и определение от Специализирания наказателен съд за претърсване на кабинети в президентската институция. Информация за действията си дължи на обществото прокуратурата."

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Червен Фашист

Войните! Заветът на Дедите! България над всичко! Един е Бог и Бойко е неговия Пророк! България благодари на Американския народ за мистър Тръмп! С ГЕРБ и Гешев към светли бъднини и слава! Царство България Отечеството НВ Борис 4ти Водачът!

10.07.2020 04:18:06

Червен Фашист

Аз съм свободен аз съм щастлив аз успях аз бях там аз видях! Вече мога да си тръгна България е спасена ще я бъде свободна щастлива богата мощна голяма и дясна демократична и правова! Мечтата на милиони Българи на поколения!

10.07.2020 04:10:47

Червен Фашист

Бойко донесе от САЩ свободата! Един е Бог и Тръмп е неговия Пророк! С нами Бог и с Бойко напред към бъднини и слава! Царство България НВ Борис 4ти Цар на Българите! Ще бъде!

10.07.2020 04:03:39

Червен Фашист

Това е Краят началото на Краят! Комунизма си отива последния комунист ще умре в Македония но засега се прочиства БГ с благословията на Бог под ръководството на САЩ! Репресии арести убийства национализации на червени и окраденото от тех! Ударът Възмездието ще са страшни наред е Македония! Бойко донесе

10.07.2020 04:00:44

Червен Фашист

Кой народ да се надига ве то да не е хуй да го дигаш? 1/4 от населението сте а сте заревали а сме ви изклали вече сме го правили! Септември 2023 Юбилея иде с него видов ден!

10.07.2020 03:51:44

Червен Фашист

Ааааа не се тревожете докато сме в ЕС и НАТО ще сме десни начело с ГЕРБ и ОП с подкрепата на САЩ се почна унищожението на комунизма в БГ предстои екстерминиране на червената зараза в Македония последния ви бастион! Нищо добро за Румлю и БСП първо глад и експроприация на експроприираното от червените сополи сега арести почнахме ви хахахахахаха компромати фалшиви срещу ББ аааа забравихте на кого е човек ще платите! Бог високо московията далеко помощ отникъде без надежда без мечти! Юбилея иде Септември 2023!

10.07.2020 03:48:35

Анонимен

Влизането е лесно проблемът е в излизането. Става дума за излизането на Гешев - когато и да е макар и след години!

09.07.2020 15:33:55

Анонимен

ВДИГАЙ СЕ, НАРОДЕ! ВЗИМАЙ КАМЪНЕ И ДЪРВЕ! ДА ПОМЕТЕМ ЗЛОВЕЩАТА ХУНТА! НАРОДЕ???? ИЗВЪРШВА СЕ ПРЕВРАТ!!! Мракобесната МАФИОТСКА ХУНТА – ПРАВИТЕЛСТВО ПЛЮС ПРОКУРАТУРАТА ПЛЮС ДАНС – НАЧЕЛО С ЕДНА СВОЯ ПИОНКА – НЯКОЙ СИ „КАРЕНИН“, КОЙТО ДОРИ НЕ ЗНАЕ, ЧЕ СЕ КАЗВА „КЕРЕНСКИ“, А ВСЪЩНОСТ Е ЕДИН ПРОСТ КАСКЕТ ГЕШЕВ, ПОСТАВЯ ДЪРЖАВАТА НА КОЛЕНЕ В ПОЛЗА НА КОРУМПИРАНИЯ МАФИОТ, КОЙТО УПРАВЛЯВА – БОЙКО МЕТОДИЕВ БОРИСОВ! Елиминират по отвратителен начин президента на България, за да извадят единствения извънсистемен играч от играта и за да дерибейства МАФИЯТА НА ХУНТАТА! „Опозицията“ е купена от две свине, които управляват тугедър. НАРОДЕ???? ВДИГАЙ СЕ, НАРОДЕ! ВЗИМАЙ КАМЪНЕ И ДЪРВЕ! ДА ПОМЕТЕМ МАФИЯТА! НЯМА ВЕЧЕ ДРУГ ИЗХОД – ИЛИ ТЕ НАС, ИЛИ НИЕ ТЯХ!

09.07.2020 14:56:24

Огнян Стефанов

Превратът е факт. Спете спокойно българи. Днес „размазват“ президента, избран с над 2 млн гласа. „Размазва“ го „инструмента“ на Господ Гешев, избран за главен прокурор като единствен кандидат с гласовете на политизиран ВСС. Утре е ваш ред. Но защо да ви пука – сеира е пълен, зрелището гарантирано. Българската мечта е реализирана. Тя се простира до салатата, ракията, телевизора и да опънеш нещо по-така за десерт… За отклоняване на вниманието здравното недоразумение Ананиев дава брифинг за коронавируса. Потрес! И къде са онези над 2 милиона българи, гласували за Радев? Не им пука май. Да живее България – държавата на неограничените прокурорски възможности! Народ и задкулисие – единни! Власт и обвинение в единен строй към сияйните върхове на диктатурата! Бог да я прости България…

09.07.2020 14:51:49

Анонимен

9 юни, 9 септември, 10 ноември /един ден закъснение/, 9 юли!

09.07.2020 13:12:45

Анонимен

Този удар срещу престъпността се очакваше!

09.07.2020 13:03:01

didi

ТОВА Е ПРОИЗВОЛ,ТОВА Е ФАШИЗЪМ.НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО ,ЧЕ ПРЕСТЪПНИЦИТЕ СА НА ДРУГО МЯСТО,КОПЕЛЕТА КАСКЕТОВИ

09.07.2020 11:39:11

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.