• 25 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.2757
  •  CHF / BGN 2.0011
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

Област Разград вече е „червена зона”

Област Разград вече е „червена зона”

/КРОСС/ Област Разград вече е в рисковата "червена зона" за разпространение на COVID-19 със заболеваемост от 180 на 100 000 население за период от две седмици, съобщиха от Областна администрация, позовавайки се на информация на Регионалната здравна инспекция.

Съгласно заповед на министъра на здравеопазването в лечебните заведения за болнична помощ се спират плановите операции и плановият прием.

През последното денонощие на територията на областта, са регистрирани 28 нови доказани случая на коронавирус. Под карантина са поставени паралелка с четвъртокласници от ОУ "Отец Паисий" и преподавател от Езиковата гимназия.

Продължава изследването на персонала и потребителите на Дома за стари хора. Общо регистрираните случаи от COVID-19 в област Разград, са 480. От тях активни са 276, на домашно лечение са 203, а новохоспитализираните са петима.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Ива Иватта

Ако ви направят кръвни тестове, на 100% от вас кръвта ще съдържа еритроцити, левкоцити и тромбоцити, но нивата на всички ще са различни, дори когато са в нормата, нали така? Наличието на повече червени кръвни тела в даден организъм не означава, че е развил заразен вирус без симптоми! Няма болест без симптоми, има само хора без мозък! Ако дадете урина, пак всички резултати ще покажат различни нива и точно в това се състои голямата измама с тестовете за измисленият план и вирус, който вероятно съществува в телата на всички, които преди това са се инжектирали с ваксина против грип. „Вируса“ е един експеримент, който ни показва човешката глупост и подчинение, слабоумието и робската психика, радваща се над собственото си унищожение. Дишайте си въглероден двуокис в мръсните маски, крийте си лицата с 2 пръста чело, аз категорично отказвам да нося маска на открито пространство и не мисля, че трябва да се крия от нещо несъществуващо! Сигурна съм, че ако ви наредят да си изядете лайната, защото в тях се крие противоотровата за вашия вирус, ще го направите с голям кеф и без никаква мисловна дейност, защото света доказа, че 90% от обитателите му са слабоумни олигофрени, искащи да задушават собствените си деца и родители с цел да ги предпазят… П.С. Жалко, че вируса е измама, някои наистина не си заслужават кислорода …

27.10.2020 18:21:19

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.