• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 11°C

29-годишният мъж в "Пирогов", който бе арестуван на протеста в петък, е пуснат под гаранция

29-годишният мъж в "Пирогов", който бе арестуван на протеста в петък, е пуснат под гаранция

/КРОСС/ 29-годишният Димитър Педев, който бе задържан по време на протестите в София, е пуснат под гаранция от 1000 лева, информира bTV. Той бе арестуван в петък, когато се стигна до сблъсъци с полицията.

Младият мъж продължава да е в "Пирогов", където бе настанен и здравословното му състояние все още не позволява да бъде изписан. "Той е още в болницата. Трябва да остане поне 3-4 дни. И той е с комоцио след нанесен побой", каза още шефът на „Пирогов" проф. Асен Балтов. Педев е с много тежко комоцио и ужасно много наранявания по цялото тяло. Има огромен хематом на окото.

Според МВР той е бил задържан, защото се е държал "грубо и непристойно със служители на реда". Повдигнато му е и обвинение. "Пазят го полицаи като най-големият престъпник. Днес ще се гледа мярката му за неотклонение. С повдигнато обвинение е, а дори не си спомня нищо, защото е в тежко състояние, разкри майка му. Тя разкри още, че полицията се е гаврела с пребитите протестиращи. Вижте какво още разкри тя в този материал.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

пожарни касети http://www.firebg.org/bg/products/64/65/

14.07.2020 10:52:35

Мутрата и Каскета са пътници

КРОС, ПРОСПАХТЕ НОВИНАТА - Американското посолство в София подкрепи протестите на България! Правото на мирно събиране е основна демократична ценност. Демонстрациите и протестите са знак за цветущо и жизнено гражданско общество. Това съобщиха от американското посолство в специално съобщение за пресата.. В него се казва още: Мирните протести са играли ключова роля в 244-годишната демокрация на Съединените щати. Всяка нация заслужава съдебна система, която е надпартийна и подвластна на върховенството на закона. Ние подкрепяме българския народ в стремежа му за повишаване на доверието в демократичната система и насърчаване на върховенството на закона в България. Никой не е над закона.

14.07.2020 02:30:45

Анонимен

Интересно къде са тез от Хелзинския комитет на които плащаме заплати .. нА КАКВО ОСНОВАНИЕ Е ПУСНАТ ПОД ПАРИЧНА ГАРАНЦИЯ нИМА ГО СРАВНЯВАТ С РЕАЛНИ УБИЙЦИ КОИТО СВОБОДНВО СЕ РАЗХОЖДАТ С ПО НЯКОЛКО ВИСЯЩИ ДЕЛА това е позор за МВР .

13.07.2020 20:47:05

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.