• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Сава Савов: Ще изпълня стриктно поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас

Сава Савов: Ще изпълня стриктно поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас

/КРОСС/Независимият кандидат за кмет на община Братя Даскалови Сава Савов благодари на БСП за подкрепата, на жителите за откровените разговори и добрите думи, които отправяха към него по време на кампанията. В предизборната кампания Сава Савов с №9 се срещна със стотици хора, които споделяха разочарованието си от изтичащия мандат и настояваха за категорична промяна.
„Искаме да не сме откъснати от света", заръчаха хората от селата Славянин, Кольо Мариново, Сърневец, Малко Дряново и Православ, които не са виждали общинар за 4 години. „Не искаме да ни се кърпят дупки само по избори", категорични бяха жителите от Съединение, Гранит и Братя Даскалови. Против непрозрачната продажба на общинска земя се обявиха от Горно Белево, Оризово и Черна гора. За открити обществени поръчки настояха жителите в Плодовитово, Мирово и Партизанин. „Нека се градят паркове, но за прилични суми, а не за милиони и да се залагат пари за поддръжката им", заключиха възрастните хора от Опълченец, коментирайки скъпоструващите паркове, построени в този мандат, в съседните села. „Имаме стратегия за туризъм и съхраняване на културата, но никой не ни потърси през последните години", анализираха в Медово и Найденово. „Вярваме в промяната и тя ще дойде с номер 9 в бюлетината за кмет на община Братя Даскалови", бяха категорични в Голям дол, давайки и задачи на Сава Савов за първите дни.
„Приемам поръченията ви отговорно, ще изпълня поетите ангажименти и ще съм след три месеца с отчет при вас, доверете ми се на 25-ти октомври, за да управляваме заедно, открито и почтено", каза кандидатът с подкрепата на БСП Сава Савов. Той представи петте си ангажимента за всяко населено място, с които да стартира новия мандат.
„Заедно ще влезем в Общината и в диалог ще управляваме успешно! Имам решения на вашите въпроси. Улиците ще са светли! Ще е сигурно и безопасно! Ще осигурим достъп до лекарска грижа, транспорт и административни услуги! Образованието ще ни е приоритет! Ще ремонтираме читалищата, храмовете и ще развиваме туризъм! Един ден младите хора ще се върнат в Братя Даскалови! Като сме заедно ще решим всички важни проблеми и ще променим облика на общината!", заключи Сава Савов, представяйки своето виждане за успешно местно самоуправление. Той благодари на екипа си за кампанията, на кандидатите за общински съветници и кметове, на всички участвали в организираните десетки прояви и стотици срещи.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.