• 29 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Шест жертви при катастрофата на АМ „Тракия“, дете е с опасност за живота

Шест жертви при катастрофата на АМ „Тракия“, дете е с опасност за живота

/КРОСС/ Тежкотоварен камион е катастрофирал на 163 км на АМ "Тракия". Той се е движел в посока София - Бургас. Около село Плодовитово шофьорът губи контрол, преминава през разделителната мантинела и отива в насрещното движение, където удря няколко автомобила. Шест са жертвите на тежкато катастрофа. Това потвърди областният управител на Стара Загора Гергана Микова. Сред загиналите е и шофьорът на тира, който предизвика инцидента.
Има и шестима пострадали. Те са откарани в Университетската болница в Стара Загора. Най-тежко е състоянието на тригодишно дете с травма на главата, има опасност за живота му.

Катастрофата е станала около 17.30 часа. В района на село Оризово шофьор на тир с турска регистрация, пътуващ към Бургас, е изгубил управление, прегазил е мантинелата и е навлязъл в насрещната лента за движение. Според очевидци камионът е ударил последователно поне пет автомобила, пътуващи към София. При сблъсъка предната част на тежкотоварния автомобил се е възпламенила.

Придвижването на линейките е било затруднено заради автомобили, които са се движели в аварийната лента, съобщиха очевидци, останали в задръстването.

Движението и в двете посоки по АМ „Тракия" е силно затруднено.

Въведен е обходен маршрут в посока София: п.в. „Оризово" - Плодовитово - Поповица - път I-8 - Садово - път II-56 - п.в. „Войводино".

В посока Бургас движението се осъществява в една лента и се регулира от пътна полиция, съобщиха от Агенция „Пътна инфраструктура".

Ограничено е движението при км 163 на АМ "Тракия" в посока София поради ПТП. Движението се регулира с пътни знаци. Въведен е обходен маршрут в посока София: п.в. "Оризово" - Плодовитово - Поповица - път I-8 - Садово - път II-56 - п.в. "Войводино".

Шофьорите да се движат с повишено внимание и съобразена скорост.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Прав си г-не

Сьгласен сьм Даже много години го проспахме Помня дерибея от Банкя Беше кмет на София и трябваше да реши проблема с боклука Закарал го на гара Яна и го стоварил там Беше се появил по телевизията с джапанки и по потник И го гледах и не вярвах че тази гадина ще язди Б-я 20 години Колко мька има по този свят боже По жицата от Йордан Йовков

13.07.2020 05:59:19

Трагедията е пълна...

Причината е пародийното строене на магистрали и кражбите от тях на приближени фирми, осъществявано от хунтата на бойко методиев борисов. Поредните ШЕСТ българи, загинали от корупцията на шайката. Бог да ги прости и нека възцари справедливост, която да се осъществи от протестиращия народ срещу мутрите и мафията! Докато не виснат с главата надолу на Орлов мост няма да има ред в България.

13.07.2020 03:49:35

Анонимен

Гадна работа шофьора заспива на волана след 12 часа каране и убива 6 невинни хора Мерките има контролни пунктове за товарни камиони Проверяват му пьтния лист и му забраняват да кара с-д 8 часа Спира да почива пак 8 часа Укрепваш мантинелата с бетонни блокове Не може да премине в отсрешната летна Така е в Русия САЩ Няма дьржава има самодейци Отдавна сьм го казал Изоставаме много от света организация контрол на всичко и всички Иначе няма сьзнание и грижа за човека до теб Глоби затвор за неподчинение Другото е пак мька в черно

13.07.2020 00:38:26

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.