• 20 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8359
  •  GBP / BGN 2.2843
  •  CHF / BGN 2.0205
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Музейко отваря врати на 1 юни

Музейко отваря врати на 1 юни

/КРОСС/ Дългоочакваният момент настъпи и Музейко отново ще посрещне своите любими посетители в света на науката, играта и откритията. По време на приключението, наречено #МузейкоВкъщи, децата първи видяха новоизлюпените бебета на питона Добринка, срещнаха се с гигантския Африкански охлюв, научиха как се строят кули от течности и как да си „отпечатат" фосил. Сега е време за игри и забавления на живо, които да отбележат началото на едно вълнуващо лято!

За да осигури спокойствие и комфорт на децата и родителите по време на техния престой Музейко ще бъде с ново работно време: посетителите ще имат достъп от 10:00 до 12:00ч.; от 13:00 до 15:00ч. и от 16:00 до 18:00ч. В паузите между трите часови пояса Детския научен център ще бъде почистван основно, следвайки задължителния протокол с високо хигиенни и анти-вирусни мерки. Капацитетът на пространството ще бъде ограничен, за да може родителите и децата да спазват необходимата дистанция и да се забавляват свободно сред прохладните етажи на Музейко. Лимитираният брой места ще предложи специално преживяване за посетителите, които ще имат възможност да опознаят в детайли любими и неизследвани територии на музея. Вълнуващият престой ще бъде допълнен от присъствието на Музейковците, които ще разкрият най-интересното от света на науката, природата и игрите. Екипът препоръчва билетите да бъдат закупувани онлайн, за да си гарантирате влизане при намаления капацитет, но касите ще работят през цялото време за всеки, който желае да заплати на място - стига да има свободни места. Билет за дете или възрастен ще бъде на цена от 9 лв., като ще осигуряват двучасов престой в един от трите часови пояса.

Временната изложба „Пълзящи експонати" остава извънредно в Музейко и през месец юни, и очаква посетителите с над 20 екзотични змии от цял свят, ярки видове и любопитни истории! Тайпани, мамби, кобри, кроталиди, гърмящи змии и екзотични смоци са част от съскащата компания, която представя някои от най-отровните видове в Африка и далечна Австралия. Херпатологът Краси и Музейковците ще ни запознае не само със световните звезди, но и с българските представители, сред които са смоците и пепелянките.

Можете да резервирате предварително своя билет онлайн на: https://bit.ly/2ZOlxT2

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.