• 23 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8323
  •  GBP / BGN 2.2729
  •  CHF / BGN 2.0113
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Откриха части от тялото на убитата брокерка в канализацията на Бургас

Откриха части от тялото на убитата брокерка в канализацията на Бургас

/КРОСС/ Прокуратурата в Бургас с нови доказателства за двете тежки убийства в Бургас на брокерката Теодора Бахлова и Юмер Мехмед, които бяха извършени по идентичен начин. И двете тела бяха открити разчленени, а за жестоките престъпления е повдигнато обвинение за убийство на строителния предприемач Станимир Рагевски.

Окръжен прокурор Георги Чинев съобщи на брифинг, че е открит електрическият трион, с който е нарязан трупът на Юмер Мехмед, открит изхвърлен в чували в езерото Вая.

"Сабленият трион е открит в междуетажна площадка в кооперацията, в която е живеел готвачът Деян Дичев, обвинен в укривателство. По ножа е установена тъкан от тялото на Юмер Мехмед. Намерен е и телефонът, от който Юмер е извикан за срещата с Рагевски. Картата в него е предплатена за 3 години, като е произведено едно-единствено обаждане до жертвата Юмер Мехмед", обяви прокурор Чинев.

По думите му предстои много внимателен и сериозен анализ по двете дела и може да се вземе решение за тяхното обединяване.

Разкриха подробности за жестокото убийство в Бургас.

Директорът на ОДМВР Бургас старши комисар Калоян Калоянов съобщи, че в градската канализация са открити останки от тялото на брокерката Теодора Бахлова.

"Извършихме преглед със специфична видеотехника на канализацията в близост до мястото, на което е държано тялото, и от записите установихме, че в канализацията има вещи и части, които може би касаят деянието. Със специална техника беше проверена канализацията и находките, до които се добрахме, бяха част от кост на жертвата, зъб и проектил, който по общи признаци отговаря на оръжието, с което е извършено престъплението".

Назначена е балистична експертиза от намерения проектил и се чакат резултатите.

От прокуратурата посочиха, че мотивът за убийството на Юмер е обещания за овъзмездяване на Юмер, които не са били изпълнени. Събраните до сега доказателства сочат, че мотивите за второто убийство, на брокерката Теодора Бахлова, са спор с имуществен характер, в рамките на който жертвата настойчиво е търсела пари, движими или недвижими вещи от Станимир Рагевски.

До този момент обвиняемият Рагевски не дава никакви обяснения за жестоките деяния.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.