• 08 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8206
  •  GBP / BGN 2.2720
  •  CHF / BGN 2.0019
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Лили Тончева ще е главен изпълнителен директор за 1 месец на Adecco България

Лили Тончева ще е главен изпълнителен директор за 1 месец на Adecco България

/КРОСС/ 23-годишната Лили Точева бе избрана за „CEO for One Month" на Adecco България в тазгодишното издание на едноименна инициатива на компанията.
Програмата дава шанс на бъдещи лидери да се запознаят с настоящите бизнес лидери от 47 държави в глобалната мрежа на Adecco и да влязат в ролята на главен изпълнителен директор, който в рамките на месец работи реално с истинските изпълнителни директори на компанията. Програмата се провежда за седма поредна година.
Селекционният процес стартира с изпращане на автобиография и включва три етапа. При много оспорвана конкуренция до финалния етап в България достигнаха 11 кандидати и след събеседване с тях. След проведени интервюта с всеки един от тях, за позицията главен изпълнителен директор за един месец бе избрана Лили Точева. Тя е бакалавър по Бизнес администрация от Университета по приложни науки в Ротердам, Холандия и живее в София.
В рамките на месец Лили ще има възможността да работи рамо до рамо с изпълнителния директор на Adecco за България и Гърция Константинос Милонас и да се запознае с вътрешните процеси на компанията, работата с клиенти и ръководенето на екипи, да почерпи опит от световния лидер в областта на човешките ресурси.
„Реших да кандидатствам за програмата „ CEO for One Month ", за да дам старт на кариерното си развитие в сферата на човешките ресурси. Надявам се да науча максимално много за работата на Adecco във всички сфери на управлението на човешки ресурси. Иска ми се да бъда поставяна в ситуации извън зоната ми на комфорт, защото това за мен гарантира израстване. Радвам се на възможността да застана рамо до рамо и да се уча от изграден и уважаван лидер като г-н Милонас. Надявам се той да ме ангажира с големите идеи и проблеми, които ще трябва да решава в този период", разказа Лили Точева.
След като бъде избран „ CEO for One Month" на локално ниво, надпреварата продължава, за да бъде селектиран глобален изпълнителен директор на компанията. Десет от всички талантливи кандидати на национално ниво ще бъдат избрани да посетят лагер за обучения, за да тестват своите умения, свързани със сътрудничество и иновации. На следващия етап само един от всички „национални лидери за един месец" ще бъде избран да работи заедно с главния изпълнителен директор на The Adecco Group Ален Дьохаз в Цюрих, Щвейцария.

 

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.