• 06 Дек 2021 |
 •  USD / BGN 1.7322
 •  GBP / BGN 2.2997
 •  CHF / BGN 1.8830
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 3°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 06-12-2021

Овен

Денят е пълен с ограничения. Избягвайте скъпите покупки и финансовите операции. По-добре, защото днес ви е много трудно да реализирате това което сте намислили, а и има вероятност нещата да тръгнат в неблагоприятна за вас посока. Препоръчва се чай, орехи и семки. Ако видите как някой пада – ще загубите приятел. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Не си правете никакви планове за този ден. Не започвайте нова работа. Първо, защото много трудно може да реализирате това, което сте намислили и второ, нещата могат да тръгнат в неблагоприятна за вас посока. Предстои ви да се сблъскате с големи препятствия, най-вече в любовта и бизнеса. Препоръчват се чай, орехи и семки. Ако видите как някой пада – ще загубите приятел.

Близнаци

Не си правете конкретни планове за деня и не поемайте нови ангажименти, защото първо, може да ви е трудно да ги реализирате, а второ могат да се обърнат в неблагоприятна за вас светлина. Пазете си коленете. Добре ви се отразяват днес орехите, семките и чаят. Ако видите паднал човек – ще загубите приятел.

Рак

Денят не е добър за сериозни начинания, тъй като ви е трудно да ги реализирате, затова не си правете планове за днес. Днес и утре трябва бързо да се приспособявате към бързо променящите се обстоятелства. Желателно е по-малко да се застоявате в къщи и съответно, по-малко време да отделяте на домакинската работа. Препоръчва се консумацията на орехи, семки и чаи. Ако видите паднал човек – ще загубите приятел.

Лъв

Не си правете планове за деня. Не започвайте нови неща, защото или са неуспешни или много трудно ги реализирате. Желателно е по-малко да се застоявате в къщи и съответно по-малко да отделяте време за домакинска работа. Препоръчват се орехите, семките и чаят. Ако видите паднал човек – ще загубите приятел.

Дева

Не си правете планове за деня, защото ви е трудно да ги реализирате, а и има опасност нещата да се развият не така както искате. Изникват пречки, както в бизнеса, така и в любовта. Желателно е по-малко да се задържате в къщи, а съответно и по-малко време да отделяте за домашната работа. Полезни за деня са семките, орехите и чаят. Ако случайно разбиете някакъв съд – това е на късмет.

Везни

Днес срещате много препятствия по пътя си. Не си правете планове за деня, защото ви е много трудно да ги реализирате, а освен това има опасност нещата да се развият не така както искате. Отложете скъпите покупки и финансовите операции. Препоръчва се чай, орехи и плодове. Ако видите паднал човек – ще загубите приятел. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

Предстои ви да се сблъскате със сериозни житейски трудности в любовта и бизнеса. Не поемайте нови задачи и не си правете планове за деня. Има вероятност или да не успеете да ги реализирате или те да тръгнат в съвсем друга посока. Пазете си коленете и сухожилията. Желателно е по-малко да се задържате в къщи и съответно по-малко време да отделяте на домакинската работа. Препоръчват се орехи и чай. Ако случайно разбиете някакъв съд – ще имате късмет.

Стрелец

Не си правете планове за деня и най-важното, не поемайте нови задачи. Има опасност нещата да тръгнат в неправилна посока или да ви бъде много трудно да ги реализирате. Предстои ви да се сблъскате с големи препятствия в бизнеса и любовта. Препоръчва се чаят. Ако видите паднал човек – ще загубите приятел.

Козирог

Не си правете планове за деня. Звездите ви препоръчват да не започвате нова задача, защото ви е много трудно да я реализирате и има вероятност вообще да не се получи. Предстои ви да се сблъскате с големи препятствия в различни сфери и най-вече в бизнеса. Препоръчват се чая и орехите. Ако видите паднал човек – ще загубите приятел.

Водолей

Не си правете планове за деня. Звездите ви съветват да не поемате нови ангажименти, защото ви е доста трудно да ги реализирате или нещата няма да се получат така както вие искате. Предстои ви да се сблъскате със сериозни препятствия в различни сфери и най-вече в любовта и бизнеса. Препоръчват се орехи и семки. Ако видите паднал човек – ще загубите приятел.

Риби

Не си правете конкретни планове за деня, а също така не започвайте нова задача защото, или ви е много трудно да я реализирате, или нещата се объръщат в неблагоприятна за вас посока. Предстои ви да се сблъскате със сериозни трудности в любовта и бизнеса. Желателно е по-малко време да прекарвате в къщи и съответно по-малко да се занимавате с домакинска работа. Препоръчват се плодове и чай. Ако видите паднал човек – ще загубите приятел. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2021 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.