• 24 Септ 2020 |
 •  USD / BGN 1.6795
 •  GBP / BGN 2.1439
 •  CHF / BGN 1.8157
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София °C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 24-09-2020

Овен

Догадките и подозренията ви по отношение на любимия човек може да имат основания. В общуването си с близките Овните може да бъдат нервни и саркастични. Изключително благоприятно време за почивка, пътешествия и общуване с роднините. Днес може да не ви върви в хазарта и лотариите. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Звездите ви съветват да прецените своите възможности и да не предявявате към избраника си повишени изисквания. Не се включвайте в празни спорове, които няма да донесат нищо друго освен взаимно раздразнение. Хората с творческите професии могат ефективно да проявят своите таланти и едновременно прекрасно да прекарат времето си. Пренебрегването на собствените слабости може да доведе до големи парични загуби. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Близнаци

Денят е свързан с изпитанието на любовта. Възможните неприятности или ви закаляват, или ви ликвидират морално. Благоприятни са разместванията у дома и започването на ремонт. Противопоказно е излишното съсредоточаване върху професионалните проблеми. Поканете гости за вечерта. Преценете предварително финансовите си възможности, за да не се окажете в глупаво положение. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Рак

Съществува вероятността за връзка и с друг човек, която да е страстна, но не и продължителна. Много от грешките от миналите дни са следствие от игнорирането от вас на мъдрите съвети, може би от по-възрастни роднини. Не ви се препоръчва да се нагърбвате с много проблеми, в това число и с организирането на семейната почивка или мероприятия. Опасявайте се от прекомерни разходи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Лъв

Общуването с приятелите, срещите с интересни хора и любовните отношения са успешни и ви носят удовлетворение. Трябва да се занимавате само с неотложните житейски дейности. Пътуванията и пътешествията или почивката на море в обществото на близки хора премахват умората. Възприемайте финансовите загуби и кражбите на имущество без излишни емоции, както се казва „Бог дал, Бог взел“. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Дева

Ако придавате голямо значение на мечтите си, рискувате да изпаднете в заблуждение. Обърнете внимание на нещата, които ви изглеждат дребни и които свидетелстват за промененото отношение на околните към вас. Препоръчва ви се заедно с цялото семейство да отидете на поход – в този ден се чувствате като абсолютно свободен и щастлив човек. По пътя може да срещнете интересни хора и да завържете полезни познанства, финансовото положение не трябва да ви тревожи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Везни

Най-много може да ви заинтересуват общуването и разговорите. При това в разговорите вие може да взимате инициативата, превръщайки диалога в монолог. През втората половина на деня при много Везни са вероятни приятни грижи, свързани с пътуване или дългоочаквана покупка. Благоприятни са спортните състезания и дори авантюрите. Може да сте късметлии в обществената дейност и бизнеса по организирането на шоу и развлечения. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

Изблиците от емоции може да се сменят с пълна апатия или с озлобено примирение. В семейството е възможен конфликт с децата-тинейджъри. Много от представителите на този знак заминават на пътуване, свързано с интересите на техния бизнес-партньор. Препоръчва ви се да бъдете предпазливи с финансите, тъй като са възможни загуби от ваша страна. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Стрелец

Днес трябва да подхождате разумно и предпазливо към всяко предложение, проблем и всяко познанство. Звездите не ви препоръчват да взимате глобални решения. Въведете ред в личните си документи. Денят е изпълнен с нови срещи и неочаквани познанства, във връзка с което звездите ви предупреждават за непредвидени разходи. Днес е добре, ако съумеете колкото се може по-старателно да въведете ред в личните си дела и да си платите старите дългове. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Козирог

Само от вас зависи дали да се запазят отношенията между влюбените и семейните двойки или да се наложи да се разделите завинаги. Възможни са проблеми, свързани с близък човек или с роднините. Днес са възможни неприятни приключения и катастрофи. Ако карате кола, бъдете много внимателни на пътя. Не е изключено да се срещнете със стари длъжници. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Водолей

Днес успехът ви в любовта зависи пряко от умението ви да сменяте тактиката на поведението си. В тежки минути на помощ може да се притече психотерапията и доверителната, задушевна беседа, както и обръщането към мъдрите мисли на велики хора. В спокойна обстановка можете да се справите с много текущи дела. Може да се оправите и в най-обърканите ситуации. Ако финансовото ви положение позволява, пожертвайте част от парите си за нуждаещите се. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Риби

През първата половина на деня влюбените Риби могат да почувстват известна меланхолия и то без причинна. Денят се характеризира с вътрешни разногласия и изолирането ви от външната суетня. Препоръчва ви се спокойна почивка. Трябва да проанализирате своите възможности и склонности. Това ви позволява да разберете и преосмислите много неща. Днес не отхвърляйте помощта на приятелите и близките си – в нея е ключът за решаването на проблемите. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.