• 05 Авг 2020 |
 •  USD / BGN 1.6624
 •  GBP / BGN 2.1651
 •  CHF / BGN 1.8175
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София °C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 05-08-2020

Овен

Може да започнете ремонт в дома, да направите преустройство или да придобиете нов имот. През втората половина на деня може нещата да се усложнят и това да намали самочувствието ви. Днешният ден е изпълнен с хармонични и спокойни отношения с околните. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Денят е предназначен за начало на нови дела, активна почивка, хармония и достъп до информация. Неочаквано известие ви носи добри новини. Възможно е ново познанство да прерасне в сериозни отношения. Звездите ви съветват да обърнете внимание на фигурата си и ако се налага направете малка диета. Не употребявайте силен алкохол и тежка храна. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Близнаци

Денят е благоприятен за разпускане и обмисляне на бъдещи възможности. Използвайте нова информация. Рационално разпределете енергията си. Така може да подобрите социалния си статус. Високомерие към хората под вас в обществената стълбица и стремеж да се намирате редом с висшестоящите няма да подпомогне издигането на социалния ви статус. Това няма бъде възприето и с добро око от хората около вас. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Рак

Нараства потребността ви от емоционален и материален комфорт. Може да се появи желание да промените с нещо външния си вид. Днес се държите деликатно и дипломатично, леко и свободно дарявате окръжаващите с ведрост и доброта. Денят символизира достигане на поставените цели. Бъдете дисциплинирани и организирани. Вероятно е мъжете от знака да поправят стари грешки. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Лъв

Денят символизира неуравновесени тенденции и дисхармония. Независимо от всичко вие може да укрепите отношенията с обкръжаващите и да подобрите своето материално състояние. От вашето търпение и предвидливост зависи успехът на намеренията ви. Привечер е добре да се разходите. Това ви помага да съберете мислите си и да релаксирате. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Дева

Добър ден за обмисляне на важни дела. Възползвайте се от получената информация. Вашата активност е оценена по достойнство. Но не бива да рискувате необмислено. Бъдете пресметливи. Стремете се да видите ползата за себе си от всяко ваше действие. Главното днес е да успеете да съхраните натрупаното и да се предпазите от изкушението да постигнете повече от необходимото ви. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Везни

Днес излъчвате искреност и дружелюбие, стараете се с всеки да постъпвате добре, помагайки със съвети и дела. Ако ви се предложи днес колективно мероприятие, откажете го. Общуването и контактите могат да ви донесат известно разочарование. Привечер страстите може да се уталожат. Някой може да поиска помощ от вас, бъдете милостиви. Жестът ви се връща. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

Денят е добър за релаксация и обмисляне на нови дела. Използвайте достъпната ви информация. Съгласявайте се на предложения за колективна работа. Звездите ви предричат успех. Периодът е благоприятен за общуване и намиране на нови източници на печалба. Проблемите ви заобикалят. Тайни недоброжелатели ви поставят капани, но в крайна сметка сами падат в тях. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Стрелец

Днес може да разчитате на интуицията си напълно, попадайки в неочаквани ситуации. Мислите, чувствата и постъпките ви са в хармония. Имате възможност да проявите творческите си заложби изцяло. Съумявате да постигнете успехи в изкуството, деловата и личната сфера. Заредете се с енергия от неизчерпаемия източник на природата. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Козирог

Денят е благоприятен в личен план. Може да ви споходят нови идеи, които могат да ви издигнат по служебната стълбица. Вашата енергичност и творчески потенциал са оценени в обществото. Но не трябва да се замайвате! Проявете рационално вашия талант. Така може да укрепите социалния си статус. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Водолей

Денят ви дава добра възможност да използвате важна информация за начало на нови ангажименти. Рационалния подход към случващото се ви дава възможност да интегрирате вашите замисли в колективната работа и да измените към по-добро вашия социален статус. Използвайте благоприятния период да подобрите и отношенията си с близките. Имате шанс за финансов успех. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Риби

По някое време може да ви се стори, че проблемите правят плановете ви за днес невъзможни. Може да сте прекалено нервни, за да реагирате адекватно на случващото се. Успехът ви е гарантиран, само ако успеете да избегнете скандалното поведение. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.