• 22 Окт 2020 |
 •  USD / BGN 1.6502
 •  GBP / BGN 2.1551
 •  CHF / BGN 1.8253
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София °C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 22-10-2020

Овен

Разкаянието, макар и късно, е по-добро, отколкото тежкото мълчание. Не се предвиждат особени сътресения. Семейният ви живот може да бъде гладък и отмерен. Днес за предпочитане е усамотяването далеч от дома. Бъдете умерени в своите амбиции и искания. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Интимният живот отново започва да ви радва. От този ден вас ви изпълва чувството на нежност и любов. Не пропускайте възможността да измените към по-добро своя личен живот, а такава възможност, както обещават планетите, непременно трябва да се появи. Неблагоприятен ден за пътувания, командировки и контакти с непознати хора. Тънката дипломация днес трябва да стане ваш помощник във финансовите контакти. Не е изключено неочаквано известие или благоприятно стечение на обстоятелствата да обърне събитията във ваша полза. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Близнаци

Постарайте се да прекарате свободното време с любимия си човек, което се отразява благотворно и на двамата. В семействата на Близнаците може да се всели радостта и насладата от живота. Денят е благоприятен за пътешествия, почивка в гората и на брега на водни басейни. Финансовото ви положение остава без изменения. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Рак

Събитията през този ден може сериозно да повлияят на любовните ви отношения. Не приемайте поканата да отидете на гости от малко познати хора. Посветете деня на културния отдих. Посетете изложби, музеи, концерти и театър. Получените впечатления ви създават резерв от душевни сили за следващите дни. Мнозина може да се обърнат към вас за помощ. Жертвайте парите избирателно. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Лъв

Само силата на волята и устойчивите житейски принципи могат да удържат Лъвовете от импулсивни постъпки. Възможни са скарване в семейството или противопоставяне на интригите на неприятелите. Не се препоръчват шумните трапези и споровете с приятелите – емоциите ви са в излишък. По-скоро този ден преминава под знака на нерешените проблеми в личния живот. Необходимо е да върнете поне част от дълга си. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Лъв на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Дева

Появява се възможността да се заздравят отношенията с любимия човек. Постарайте се да простите нанесените ви обиди. Не си заслужава да прекарвате времето си в шумна компания. Запазете равновесието си колкото се може по-продължително време. Старайте се да не губите „неприкосновения си запас“ от пари. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Везни

Везните са склонни към лекомислие при избора на партньор, приятели или спътник в живота. Ако имате желание, прекарайте вечерта някъде извън дома, да кажем при приятелите, които в последно време настойчиво ви канят при себе си. Пътуванията и отиването на гости ви доставят радост. Във финансовите дела имате или грандиозни успехи, или големи провали. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

В резултат на служенето на ближния могат да изчезнат някои недоразумения в любовните, партньорските или съпружески отношения. Препоръчва ви се да размислите за собственото си предназначение. Отнесете се критично към себе си. Полезно е покаянието. Не е изключено днес са си намерите влиятелен покровител. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Стрелец

Отношенията на влюбените няма да са добри. Увеличената емоционалност и избухливост могат да станат причина за избухването на скарвания с партньорите или с близките. Днес е по-добре да не се претоварвате и да не се занимавате с нищо сериозно. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Козирог

В личния ви живот настъпва приятно събитие. Не е изключено да успеете успешно да решите възникналите в семейството проблеми, които касаят децата или възрастните роднини. Днес може да проявите природните си качества – съгласие с мнението на тълпата и панически страх от всякакви прехвърляния, промени и пътешествия. Разгледайте критично своите разходи – как и за какво харчите парите си. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Водолей

Възможно е Водолеите да се сблъскат с пълно неразбиране и отчуждение. Може да ги обвиняват, че са затворени и високомерни. Този ден може да ви поднесе изненади и неочаквани известия, както добри, така и лоши. Денят предполага съсредоточаване върху духовни проблеми и усамотяване. Противопоказна е прибързаността в постъпките. Бъдете умерени в своите амбиции и искания. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Риби

Постарайте се да не губите чувството си за реалност в любовните отношения. Личните отношения радват Рибите със своята откровеност и топлота. Не е изключено да ги посетят стари приятели. Денят символизира обединяването на хората и е благоприятен за сключването на брак, зачеване, нови запознанства и пътешествия. Възможни са награди, подаръци и възнаграждения. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.