• 05 Юли 2020 |
 •  USD / BGN 1.7425
 •  GBP / BGN 2.1703
 •  CHF / BGN 1.8411
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София °C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 05-07-2020

Овен

Днес успехите зависят изключително от висшестоящите. Мнозина от вас изпитват потребност да докажат своята изключителност. Жените от знака имат почти непредсказуеми постъпки. Възможни са такива ситуации, които да ви донесат страдания. А от своя страна вие може да накарате своите близки също да страдат. Капризи, агресия и егоизъм – тези качества определят деня ви. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Благоприятен ден за общуване, нови познанства и възстановяване на стари познанства. Днес е добре да си направите кратка разходка по любимите улици или да приемете гости. Сърдечността в общуването и личното обаяние, съчетано с нетрадиционни начини за общуване могат да заложат успеха на бъдещето в личния живот. Сънят ви може да се изпълни, ако сте го сънували и преди това. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Близнаци

Съдбата ви изпраща изпитание за твърдостта ви. Финансовите проекти на болшинството от представителите на знака няма да се осъществят задоволително. Случайно събитие може да попречи на плановете ви за деня. В скоро време са възможни противоречиви събития. Има риск да попаднете под влиянието на недобросъвестни и злонамерени, но прикрити хора. Това неминуемо ви води до разходи и излишни нерви. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Рак

Денят е подходящ за пътувания, разходки, общуване с приятели и близки. Макар всичко да не върви като по вода, днес може да решите основни въпроси. Вечерта използвайте, за да измените към по-добро своя личен живот. Проявете далновидност и компромис. Това е единствения начин да избегнете необмислените действия и решения по отношение на любимия човек. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Лъв

При воденето на сериозни разговори и преговори е необходимо максимално ясно да изказвате своите мисли, както и да внимавате, какво точно ви говорят, защото са възможни недоразумения. Денят е благоприятен за покупки и ремонти. Вие може да разкриете способностите си дори в най-обикновени занимания.

Дева

Съдбата ви подхвърля поредното изпитание в личен план. Ако се придържате към напредничави възгледи и убеждения можете да сплотите около себе си заинтересувани хора, като вас и да станете техен негласен лидер. Невнимателни думи могат да влошат отношенията ви с някого или да доведат до разрив. Не е изключено днес да влезете в непредвидени разходи и да понамалите спестяванията си. Сънят ви може да се изпълни, ако сте го сънували и преди това. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Везни

Денят е благоприятен за замислянето на нови дейности, пътувания и кариера. Решително пристъпете към реализиране на плановете си. Звездите ви предричат успех във всяко начинание. Бъдете сдържани и търпеливи. Не правете излишни разходи. Помислете си как да прекарате дните по време на отпуската си, защото те се оказват важни за вас. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

Днес правите впечатление на решителен, порядъчен и надежден човек, което предизвиква доверието на хората към вас и ви помага да реализирате творческите си инициативи и отдавна желани неща. Трезва оценка на обкръжаващите, гъвкавост в отношенията и търсене на здрав смисъл в действията ви помагат да излезете с чест от трудностите. Помислете за предстоящата отпуска! Тези дни са важни за вас. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Скорпион на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Стрелец

Денят е подходящ за делови отношения и обществени контакти. Пречките могат да променят усещането ви за света. Неочаквана среща със стари познати или близки приятели може да се окаже причина за пренасищане. Топлите обятия на любимия човек сгряват душата ви и вие се чувствате щастливи. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Козирог

Не е изключено да имате излишни разходи в следствие на погрешна постъпка или стари задължения. Тревоги и недоволство от себе си може да ви съпътстват днес. Вашата мнителност и желание на всяка цена да проникнете в същността на нещата може да ви донесат разочарование. Под нечий авторитет се крият лъжа и предателство. Отношенията ви с околните са непредсказуеми. Възможни са изясняваници на отношенията. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Козирог на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Водолей

Голямото ви професионално честолюбие, съчетано с честност и надежност при изпълнението на поетите от вас ангажименти е възможно да ви издигне в политическа кариера или някаква обществена дейност. Бъдете внимателни. Има риск да попаднете под чуждо и недобросъвестно влияние. Помнете, че при никакви обстоятелства не трябва да пренебрегвате близките си. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Риби

Денят е предназначен за емоционално извисяване и опрощение. При тези условия жизнените ви сили се повишават. Днес сте комуникативни и оптимистично настроени. Възможно е да се появят нови приятели и да разширите кръга си на общуване. Денят е добър за пътувания и разходки сред природата. Вечерта използвайте всяка възможност да подобрите вашия сложен личен живот. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2020 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.