• 19 Септ 2021 |
 •  USD / BGN 1.6603
 •  GBP / BGN 2.2912
 •  CHF / BGN 1.7893
 • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
 • Времето:  София 24°C
НАЧАЛО / ДНЕВЕН ХОРОСКОП

Хороскоп за 19-09-2021

Овен

В романтичните отношения се стремите към безгрижие и леко общуване. Днес може да се хващате за дреболиите и да оценявате необективно постъпките на ближните си. Овните, заемащи ръководни постове, трябва да се заемат с кадрите. Може да получите поддръжка и помощ от далечен роднина. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Овен на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Телец

Възможно е да „полетите“ от изпитваното щастие. Настъпва прекрасно време за размисъл за преход към нов вид дейност, възстановяване и укрепване на старите връзки или оказването на помощ на близките. Работата ви може да се увеличи, което да ви принуди да промените набелязаните планове. Не е изключено да се срещнете със стари длъжници. Благодарим ви че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Телец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Близнаци

Препоръчва ви се да прекъснете ненужните връзки. Възможно е отрицателно влияние отстрани или лошо известие. Несъществени детайли и малки недоразумения могат да ви отклонят от главните, приоритетни направления в дейността. Звездите ви съветват да обърнете внимание на правилността на финансовите разчети. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Близнаци на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Рак

Не е желателно да взимате прибързани решения, нито пък да се привързвате към когото и да било. Вслушайте се в съветите и нуждите на представителите на възрастното поколение и признайте своите заблуждения. Благоприятен ден за разрешаването на обърканите неща. Творческият ви подем в съчетание с благоразумието ви помага за това. Резултатите от вашата дейност може да са основата за вашето признаване и материално благополучие. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Рак на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Лъв

Възможно е да ви очаква потресаващ успех, или обратното, всичките ви надежди да рухнат. Звездите ви предупреждават за значителни промени в семейния живот, които може да имат както отрицателен, така и положителен знак. Не е изключено вашият оптимизъм и упоритост да помогнат да се обусловят редица позитивни ситуации и по този начин да се преобърнат противоречивите тенденции на деня. Възможни са финансови загуби, които така или иначе са свързани с новите приятели.

Дева

Пазете се от нови увлечения. Настройте се на това, че позитивните изменения в семейството изискват определено време. Много от Девите се опитват да реализират най-смелите си идеи. Преди да действайте изучете старателно и подробно обстановката и като прецените всички възможни варианти, изберете най-добрия и най-изгодния. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Дева на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Везни

Денят е благоприятен за реализирането на благородни и високи стремежи. Заздравяват се отношенията в много семейства на Везните. Голяма част от препятствията е преодоляна благополучно и на Везните им се удава да държат ситуацията под контрол. Съдбата ви се усмихва, вие намирате мястото си в този живот и постигате финансов успех. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Везни на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Скорпион

Човекът, който може да се окаже редом с вас, може да предизвика у вас подозрение за непорядъчност. Интуицията ви няма да ви подведе. Неблагоприятен ден, свързан с конфронтация и противопоставяне. Нужно ви е време, за да се ориентирате в самите себе си и да оцените силите си. Именно от Скорпионите зависи дали да ги уволнят или да ги оставят на работа при предишните условия. Трябва активно да търсите начин да печелите, но при това избягвайте авантюрите.

Стрелец

Между влюбените се установяват хармонични отношения. Вие сте предразположени към откровена беседа. Може да ви се прииска да си излеете душата, затова ви е трудно да изслушвате събеседниците и да вниквате в техните проблеми. Вашите отношения с колегите и ръководството се подлагат на изпитания. Днес ви е трудно да скриете своите намерения и да следвате набелязаната тактика на поведение. У вас трудно се задържат лични пари. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Стрелец на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Козирог

Бъдете мнителни към любимия си човек. Не се съсредоточавайте върху себе си. Днес е критичен ден и е вероятно влошаване на семейните отношения. Първата половина на деня може да се окаже доста тежка, тъй като са се натрупали много нерешени въпроси и непредвидени проблеми. Възможно е днес да възникнат сериозни проблеми с парите.

Водолей

Пазете се от странично влияние, интриги на съперници и завистници. Отстоявайки принципите си, се постарайте да избегнете категоричността в изказванията, насмешките и ненужните спорове. Препятствията и преградите няма да могат да посеят съмнения в правотата на вашата дейност и да изключат реализирането на замисленото. Денят е неблагоприятен във финансово отношение, възможни са грешки във всичко. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Водолей на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

Риби

Възможно е жените-Риби да чуят много добри думи по свой адрес. През втората половина на деня мнозина чувстват лека депресия и отърваване от мирските грижи, затова посветете втората половина на деня на почивка в спокойна обстановка. Препоръчва ви се да обърнете внимание на партньорите отдалече и да довършите плановете си за бъдещето. Звездите препоръчват да се опитате да установите връзки с високопоставени и уважавани лица. Благодарим ви, че отделихте време да се запознаете с прогнозата дневен хороскоп Риби на horoskopa.com, пожелаваме ви успешен ден.

 • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
  БЪЛГАРИЯ
  ИКОНОМИКА
  ПОЛИТИКА
 • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2021 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.