• 27 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 8°C

Кой е виновен за агресивното поведение на активисти на ДПС според Хасан Адемов

Кой е виновен за агресивното поведение на активисти на ДПС според Хасан Адемов

/КРОСС/Просволутия договор за наем е причината за случилия се нелеп конфликт в Яким Груево. Това каза в сутрешния блок на БТВ „Тази сутрин" Хасан Адемов, депутат от ДПС. Въпросния имот е на Главното мюфтийство и то има право да сключва договори за отдаването му под наем и именно такъв сключен договор има нашата партия, добави Адемов. Той уточни, че кандидат-кметицата Анифе Мехмед е била сключила договор с джамийското настоятелство, което няма право да сключва подобни договори и съответно претенциите й не били легитимни. Преди този инцидент на 8 октомври районния мюфтия се е срещнал с кандидат кметицата и я е запознал с легитимния договор сключен с мюфтийството, след което я е поканил да напусне до няколко дни имота. Хасан Адемов отрече обвиненията отправени от Анифе Мехмед, че активисти на партията са я били и влачили по площада на Яким Груево. Съдът е този, който трябва да реши и определи кои показания по случая са истинните и коя страна е права в случая и не трябва, след като е изслушана само едната страна по случая да се дават крайни квалификации, каза депутатът от ДПС. Той добави, че партията все още не е влязла във владение на имота в Яким Груево, за който има сключен договор с главното мюфтийство.
В никакъв случай не става дума за провокация с изпълнението на песента за Райна Княгиня и на турски език по време на откриването на кампанията на партията, добави още Адемов.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.