• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 18°C

Никакви следи към отвлечения 25-годишен мъж, няма и искане за откуп

Никакви следи към отвлечения 25-годишен мъж, няма и искане за откуп

/КРОСС/ Повече от 24 часа 25-годишният Адриан Златков - син на собственик на голяма автокъща в София, е в неизвестност. МВР официално обяви тази сутрин, че основната версия, по която се работи е отвличане. Адриан Златков, бащата на изчезналия също обяви пред БТВ, че синът му е отвлечен, след като вчера отказваше да потвърди подобна версия.

Няма данни похитителите да са влезли с контакт с родителите. Не знае кои са похитителите и какви са мотивите им. Твърди, че никой не се е свързал с него не е искан откуп. Източници от полицията коментират, че отвличането е извършено професионално. Проверява се дали става въпрос за наследници на „Наглите".

Неговият баща Тони Златков, който е собственик на "Софавто" е бил разпитан до късно през нощта в полицията.
25-годишният Адриан изчезна вчера сутринта. Близо до дома им в село Герман беше намерена празната му кола, с телефона и личите документи вътре.

Семейството се занимава с продажба и лизинг на луксозни коли. Във фирмата „Софавто" работи и Адриан „Софавто" беше атакувана няколко пъти. През април тази година, там имаше палежи, като щетите бяха за над 1 млн. евро. Проверява се дали има връзка между палежите и отвличането на Адриан Златков.

Случаят коментира и лично главният поркурор Сотир Цацаров.

"Работи се по всички версии. Прокуратурата работи в пълен синхрон с ръководството на МВР. В постоянна връзка съм с главния секретар на МВР. Сформиран е екип, в който участва наблюдаващият прокурор и представители на всички главни дирекции на МВР, взети са мерки, затова информацията по разследването да бъде ограничена максимално", коментира главният прокурор.

На въпрос дали има възраждане на "Наглите", той отговори:

"Не мисля, че има".

Цацаров обясни, че това е тежко криминално престъпление.

"Няма общество, което е застраховано от такива престъпления. Нека да дадем възможност на хората, които в момента работят по престъплението да си свършат работата. Вместо да се правят политически обобщения или не Дай Боже спекулативни твърдения, които по никакъв начин няма да допринесат за работата на хората, които не са спали цяла нощ", допълни главният прокурор.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.