• 28 Март 2024 |
  •  USD / BGN 1.8091
  •  GBP / BGN 2.2873
  •  CHF / BGN 2.0027
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 13°C

Adriatique гостуват на YALTA CLUB в събота

Adriatique гостуват на YALTA CLUB в събота

/КРОСС/ Топ артистите на Solomun са акцентът в програмата на клуба за декември.

Наситената програма на YALTA CLUB за декември продължава този уикенд с нашумялото дуо Adriatique. На 16 декември любимците на Solomun ще се качат зад пулта на Room 2, а Liubo Ursiny - резидентът на клуба, ще открие вечерта. Това ще бъде последното клубно събитие на YALTA CLUB преди SOLAR Christmas.

Adriatique вече имат изградено име в света на електронната музика, a историята им си заслужава да бъде разказана. Първоначалната среща между тях може би е съдба, защото и двамата живеят в Цюрих, и двамата се казват Adrian. Съдба или не, професионалната им връзка и обвързване с музиката е причината те да се издигнат като диджеи и продуценти. Още от самото начало на кариерата им е очевидно, че те се допълват взаимно. Докато единият усъвършенства музикалните си влечения към американската хаус музика и детройтското техно, другият се концентрира върху дълбоките мелодии и европейското техно. Първият често предпочита студиото, докато вторият не може да устои на удоволствието да бъде зад пулта. Тяхното партньорство съчетава две различни виждания, водени от общата цел да се свържат с публиката, която споделя тяхната вяра, че музиката е медитация. Adriatique са издавали за лейбъли като Culprit, New York‘s Wolf & Lamb, London‘s Supernature и Robot. Най-важният релийз обаче е този за лейбъла на Solomun, Dynamic. Deep in the Three ги води до върха, а след още няколко успешни парчета за лейбъла, момчетата се превръщат в топ артистите на Solomun. Adriatique са неизменна част от всички негови партита, тези на Dynamic и партитата Solomun+1, които направиха истински фурор в Ибиза. Швейцарците се харесват от аудиторията най-вече заради присъствието си в клубовете по света, което може да бъде описано като работа на истински селектори със звучене, което е разнообразно, но интелигентно. След почти десетилетие съвместна работа, през 2016 те изпълниха голямата си мечта - да създадат своя собствена музикална платформа за изкуство. Лейбълът носи името Siamese и издава техни продукции, както и такива на други артисти, стига те да съвпадат с вижданията на швейцарците.

Билети за събитието може да намерите на входа на YALTA CLUB в деня на събитието на цена от 20 лв.
От този сезон клубът представя и услугата Discount Guestlist, който важи за 16 декември. Всеки, попаднал в този списък, получава 50% отстъпка от цената на входа. За да бъдете включени в Discount Guestlist, трябва само да изпратите имената си до 24 часа преди партито на info@yaltaclub.com.

Повече поробности за програмата на YALTA CLUB може да намерите на официалната страница в Facebook, както и на yaltaclub.com.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.