• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Фирмата без активи пак спря толсистема

Фирмата без активи пак спря толсистема

/КРОСС/Фирма "Мархинженеринг", която няма и лев активи, за втори път спря търга за толсистемата. И то с аналогична жалба до КЗК като първата.

Търгът за тол системата за камионите и за електронна винетка за леките автомобили бе обявен от пътната агенция на 5 април. На 5 май "Мархинженеринг" внесе жалба в КЗК срещу крайния срок за офертите, който е удължен до 16 юни. Смята, че това е незаконосъобразно. Пътната агенция спря търга, докато се произнесе антимонополната комисия.

С определение от 18 май КЗК оставя без уважение искането на фирмата. А пътната агенция рестартира търга с краен срок за оферти 11 август. Така процедурата бе забавена с 3 месеца. "Мархинженеринг" обжалва първото решение на КЗК във ВАС.

В края на май "24 часа" провери финансовите отчети на фирмата, оказа се, че тя няма активи. По същото време шефът на пътната агенция Лазар Лазаров заяви, че тол системата засяга интереси, най-вече на тези, които пътуват почти безплатно. Той заподозря, че някой не е готов с документите и бави процедурата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Имаме проблеми с BLack dead killers

Проучване на милиони избити от проникнали Чума убиици/Black dead killers/ по време на проникващото нападение 1346-1357 година, показва е след като в дървените къщи проникне чума убиеца и избие всички живи оцелелите са рязали основната креда и са подпалвали къщите с цел да убият проникналите високи до 3 метра видими убиици.. Сега Black dead killer са засичани в автомобили с активирани черни тежко терористични холограми в талони на автомобили от обсебени от терористи униформени от МВР след писане на нагло престъпни актове//Не иска да слага холограми на предно стъкло и в купето или не уврежда с включени фарове през деня природата/

20.07.2016 09:03:11

ЗАбранете тази терористична система

НЕ ни трябва тази ТОЛ система има извънземно нашествие..Жестоки врагове ползват подобни системи с цел товарене и придвижване на видими техни същества вкл масови убиици..

20.07.2016 08:57:20

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.