• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 14°C

БНТ ще излъчи разследването на В. Ахчиева за ваксините в четвъртък

БНТ ще излъчи разследването на В. Ахчиева за ваксините в четвъртък

/КРОСС/ Излъчването на дългоочакваното разследване на Валя Ахчиева за ваксините е планирано за 14 януари от 22.30 ч., съобщава БНТ.

Във връзка с това телевизията припомня няколко факта, обявени преди Нова година:

Изданието на „Открито" никога не е било спирано, нито цензурирано. Неговото излъчване беше отложено заради извънредно издание на БНТ „Такси", посветено на актуалната тема за съдебната реформа. Предаването на Валя Ахчиева се излъчва в първия възможен момент, след края на празничната новогодишна програма и на Олимпийския квалификационен турнир по волейбол и в седмица, в която стартира новият телевизионен сезон за всички публицистични предавания на БНТ.

Валя Ахчиева предостави сценария в последния възможен момент. Както всяка медия, БНТ извърши своя юридическа и съдържателна проверка на разследването - и въпреки някои несъвършенства и недоизяснени детайли, потвърди излъчването му. В крайна сметка, ще отсъди зрителят.

БНТ излъчва предаването, въпреки че то вече беше публикувано в различни сайтове, без телевизията да е отстъпила авторски права за това. Това беше изненадващо, защото Валя Ахчиева писмено поиска разрешение от ръководството на БНТ да предостави материала си на друга медия и не го получи.

Българската национална телевизия се води единствено от принципите на журналистическото качество и редакционната независимост - и никакъв натиск, било то вътрешен, или външен, не може да й повлияе.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.