• 10 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8184
  •  GBP / BGN 2.3128
  •  CHF / BGN 2.0295
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 25°C

Airbus подписва меморандум за сътрудничество с China Airlines

Airbus подписва меморандум за сътрудничество с China Airlines

/КРОСС/ Airbus подписа споразумение за сътрудничество (MoU) с China Airlines (CAL) за техническо и инженерно развитие, и обучение на авиокомпанията в Тайван. Съгласно споразуманието Airbus и CAL ще направят техническа оценка и ще дадат бизнес решения за развитие на услугите на авиокомпанията за всички видове самолети Airbus, с които превозвачът оперира сега, и включват A350 XWB, A330/A340 и A320 от семейството.

Компаниите съвместно ще оценяват и насърчават дейностите за модернизация и за модификации на кабината и корпуса на China Airlines, възможностите за подобряване на центровете за обучение и поддръжка в Тайван, които обхващат първоначалните програми, курсове и механики. Освен това, те ще откроят предимствата на Satair Group и останалите филиали на Airbus, които стават основни доставчици на ключови части за China Airlines.

Хо Нуан-Хсуан, председател на China Airlines, каза: "Щастливи сме да подпишем това споразумение за сътрудничество с Airbus, което е добър знак за нарастващите възможности на авиационния сектор в Тайван и региона на Азия и Тихия океан. Чрез ценния опит и ноу-хау на Airbus, China Airlines и нашата дъщерна фирма за поддръжка TAMECO, ние се радваме да разширим нашите възможности, услуги и инженерни способности за основните видове самолети Airbus, включително и най-новопредставения A350 XWB."

Жан-Франсоа Лавал, изпълнителен вице-президент, клиенти на Airbus, Aзия, допълни: "Airbus е отдаден на ангажимента да предоставя най-добрите решения за продукти и услуги на China Airlines за нейния бизнес успех и да увеличи капацитета й в области като MRO и обучение. Airbus с голямо удоволствие ще подкрепи China Airlines да развие в Тайван свой собствен бизнес, свързан с авиацията."

Airbus се радва на дългогодишно сътрудничество с China Airlines, датиращо от почти четири десетилетия. Последният етап в тази връзка беше отпбелязан през септември 2016, когато авиокомпанията получи първия си A350 XWB. Сега има четири A350-900s в експлоатация и 10 поръчани за предстояща доставка.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.