• 28 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 9°C

Airbus Corporate Jets с нов дизайн на просторната кабина

Airbus Corporate Jets с нов дизайн на просторната кабина

/КРОСС/ Airbus Corporate Jets съчета проучванията си за предпочитанията на клиентите с постиженията в дизайна, създавайки нова концепция кабина за семейството на ACJ320neo .

Кабината е наречена "Melody" и разполага с плавни линии, вдъхновени от извивките на природата, като хълмисти хоризонти, движещи се реки и пустинни дюни. Тези плавни линии са представени в двете пътеки и в извитите стени на зоните на борда.

Новата концепция се фокусира върху създаването на по-привлекателна среда, която е мека, уютна, и осигуря едновременно звук и визия в обстановка "домашно кино".

"Основна характеристика на Airbus Corporate Jets е по-доброто преживяване, което осигуряват по време на пътуване - чрез свободата на движение и подобрената социализация, както и техните по-големи пространства и комфорт - в сравнение с традиционните бизнес джетове. Новата кабина "Melody" акцентира върху тези предимства" -заявява главния оперативен директор клиенти на Airbus, Джон Лийхи.

Въпреки че всеки дизайнер има свой собствен стил, повечето следват общи принципи, включително при започване на проекта да разберат как ще се използва и за какви цели е корпоративният джет, да се запознаят с начин на живот, вкусове и предпочитания на клиента.

Директорът на Airbus Corporate Jets -кретивен дизайн и концепции Силвиян Марият, след много дискусии с клиенти през годините - в хотели, домове и офиси, идентифицира общите ценности, като например релаксацията, природата, спокойствието и удобството.

Той свързва тези стойности и с поглед към бъдещето създава кабината "Melody" за новите самолети, като например ACJ320neo, който ще се доставя от края на 2018.

Airbus вече оперира с ACJ319, който е създаден с тези технологии и с допълнение на крилата "Sharklets", и вече извършва редовни полети от Азия до северния бряг на Съединените щати.

Повече от 180 корпоративни джетове Airbus, частни, на компании или правителства летят на всеки кинтинент, включително и Антарктика.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Първи данни

НАгло престъпна античовешка среда з а обитаване на снимката..Бели обемно облъчващи скенери от горе и огромен увреждащо проникващ екранн

04.11.2016 13:25:58

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.