• 02 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8023
  •  GBP / BGN 2.2911
  •  CHF / BGN 1.9921
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 24°C

Airbus засилва услугите си за бизнеса с придобиването на Navtech

Airbus засилва услугите си за бизнеса с придобиването на Navtech

/КРОСС/ Airbus подписа договор за придобиване на 100% от дяловете на компаниите на Navtech group, водещ доставчик на оперативни летателни решения. Приключването на сделката е обект на регулаторни одобрения, които се изискват за този тил трансакции.

Navtech обслужва над 400 оператора на самолети и клиенти на авиационни услуги по целия свят със съответните оперативни продукти, включително electronic flight bag (EFB) решения, авиокосмически карти, обработка на навигационни данни, планиране на полети и екипажи. Navtech генерира гадишен приход от около 42 милиона долара с екип от над 250 служители, основно базирани във Ватерлоо, Канада, в Хоршъм и Кардиф, Уелс, Обединеното кралство.

„Много ни е приятно да посрещнем с добре дошли Navtech в нашата компания, допринасяйки с дигитални решения и експертен опит към нашето водещо в индустрията портфолио. Това придобиване е по-нататъшно затвърждаване на дигитализацията на Airbus и стратегията за развитие на услугите, както и на основната линия на компанията за обслужване на нашите съществуващи и бъдещи клиенти", каза президентът и изпълнителен директор на Airbus Фабрис Брежие.

„Navtech е уникална иновативна компания със забележителни продукти, създадавани от забележителни хора. С нашата ангажираност да движим интернационалната авиационна индустрия напред, Airbus осигурява идеална среда за експоненциален растеж на Navtech. Ние сме въодушевени от новото бъдеще на Navtech като част от семейството на Airbus", каза Андрю Снайдер, председател на Navtech и главен изпълнителен директор на най-големия акционер на Navtech, Cambridge Information Group.

Лоран Мартинез, старши вицепрезидент на Airbus каза: „Свързването на опита на Navtech с мрежата от услуги на Airbus ще ни позволи да бъдем по-иновативни, да диверсифицираме нашата гама от услуги и решения за летателна оперативност, осигурявайки на клиентите по-голяма гъвкавост."

Майк Хулей, изпълнителен директор на Navtech каза: „Подписването на договора с Airbus е изключителна новина за екипа на Navtech, който се присъединява към групата с международна известност, като им предоставя достъп до нови пазари, с допълваща авиационна експертиза. Нашите клиенти ще се възползват от променящи играта иновации и широк клиентски опит на дигиталните ни летателни експлоатационни услуги".

Navtech е водещ глобален доставчик на оперативни летателни решения, обслужващ над 400 авиокомпании и клиенти на авиционни услуги. Продуктите на Navtech включват авиокосмически карти, навигационни данни, планиране на полети и екипажи, управление на самолети. Тези продукти директно подкрепят милиони полети всяка година и увеличават максимално ефективността, намаляват разходите и осигуряват комплексно клиентите, съгласно международните и национални стандарти, и регулации за сигурност. Корпоративната централа на Navtech е разположена в канадския технологичен център Ватерлоо в Онтарио, с допълнителен офис в Лондон и сателитни офиси по целия свят.


С централен офис в Тулуза, Франция, Airbus е водещ производител на самолети с най-модерното, цялостно и ефективно семейство на авиационния пазар, обхващащо капацитет от 100 до над 500 места. С повече от 55 000 служители, Airbus подпомага иновативните технологии и има продадени над 16 200 за над 380 клиента по целия свят. С дизайн и производствени съоръжения във Франция, Германия, Обединеното Кралство и Испания, и с дърщерни фирми в Съединените щати, Китай, Япония, Индия и Близкия Изток, Airbus произвежда също резервни части и има оперативни центрове в Европа, Съединените Щати и Азия, и предоставя денонощно обслужване на всички Airbus оператори, помагайки им да подобрят производителността на техния флот.

Освен това, посредством Services by Airbus, Airbus предлага на всички свои клиенти крайни решения през целия цикъл на експлоатация. Продуктовата гама обхваща от самостоятелни услуги до напълно завършени интегрирани решения, включително Flight Hour&Tailored пакети, обучение, е-решения, инженеринг и поддръжка, полетна оперативност, управление на въздушното движение и на материалите. С мрежа по целия свят, която обхваща над 2500 професионалисти в обслужването на клиенти на Airbus, индустрията продължава да ползва предимствата на уникалните експерти и способности на Airbus, и свързаните компании на групата.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.