• 15 Юни 2024 |
  •  USD / BGN 1.8303
  •  GBP / BGN 2.3227
  •  CHF / BGN 2.0514
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 26°C

Airbus представя ACJ319 по време на Jet Expo в Москва Най-добрата кабина за всеки бизнес джет

Airbus представя ACJ319 по време на Jet Expo в Москва Най-добрата кабина за всеки бизнес джет

/КРОСС/Airbus Corporate Jets представя ACJ319, по време на шоуто Jet Expo в Москва, с оператор MJet за VVIP чартери.

Част от семейството на ACJ320, което се отличава с най-широката и най-дълга кабина за бизнес джет, ACJ319 е в широко разпространен в световен мащаб за фирми, частни лица и правителства.

"Кабините са много важни в света на бизнес джетовете, а комфорта, пространството и свободата, които получавате в един корпоративен джет на Airbus, трябва да се изживеят, за да се оценят истински," каза Джон Лийхи, оперативен директор клиенти на Airbus. "Летенето с корпоративен джет на Airbus е много по-добро изживяване, както споделят все повече и повече наши клиенти," допълва той.

Airbus корпоративни джетове са създадени от най-модерното семейство самолети, което означава, че те носят впечатляващо наследство от ефективност и надеждност в света на бизнес джетовете. Освен това предоставят функции, които бизнес авиацията вече очаква като стандарт в новите самолети - повишен контрол на управление, намаляване на разходите, централизирана поддръжка и карбонов корпус с по-леко тегло.

Иновативната култура на модерното семейство на Airbus, с големи подобрения, като икономия на гориво, Sharklets устройства на крилата и ново поколение двигатели са предимства както на самолетите от гражданската авиация, така и на корпоративните джетове. Това дава на ACJ320neo възможност за превоз на 25 пътника, 6,000 nm/11,400 km и на ACJ319neo на 8 пътника, 6,750 nm/12,500 km. За клиенти, които искат още капацитет и обхват, Airbus предлага VIP версия на своето широкофюзелажно семейство. То включва най-новия в света лайнер A350, който разполага с лек и спестяващ за поддръжка карбонов фюзелаж и крила.

Клиентите и операторите на Airbus corporate jet ползва, специално съобразено с техните специфични нужди обслужване, както и мрежа за технически съвети, тренировъчни центрове и складови наличности на резервни части, които да подкрепят повече от 500 клиенти и оператори по света.

Повече от 180 Airbus корпоративни джетове са действащи и летят на всеки контининт, включително и Антарктика.

* * *

За Airbus corporate jets

Airbus Corporate Jets (ACJ) създават най-възнаграждаваното преживяване в света на полетите като предоставят уникален опит на клиентие, най-доброто обслужване, най-добрите технологии и най-високите стандарти на грижа в корпоративната авиация.

Всички корпоративни джетове на Airbus произхождат от най-модерното семейство самолети на пазара. Производни на успешните водещи на пазара джет лайнери на Airbus, клиентите на ACJ ще имат винаги глобаната подкрепа на Airbus, и където и да се намират, ще бъдат подкрепени навсякъде по света и по всяко време.

ACJ дават на клиентите богат избор на широки и просторни кабини, вдъхновяващи и неограничени възможности за създаване на уникални пространства, които предлагат най-добрия комфорт и функции. Тези клиенти, които искат още по-голямо пространство и транспорт на повече пътници могат да изберат един от пълно семейство на VIP широкофюзелажните ACJ, които също осигуряват обхват "нон-стоп по света".

Клиентите, които избрат ACJ купуват повече от продукт, те правят инвестиция в бъдещето - присъединяват се към едно посветено и изключително общество, обединяващо своите гости за уникално летателно преживяване.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Срочно

не добър номера прекръстете го на 321

09.09.2016 04:48:25

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.