• 20 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 21°C

Airbus Group отваря университет в Тулуза

Airbus Group отваря университет в Тулуза

/КРОСС/Креативна и единствена по рода си система, която подготвя лидерите на Airbus за един променящ се свят.

Тулуза, 19 Септември 2016г. - Airbus Group открива главния кампус на новия Leadership University в Тулуза, който е единствен по рода си, със своята мисия и интернационалност.

Освен основните съоражения в Тулуза, Leadership University се състои и от глобална система, създадена да осигурява специфични решения за развитие и обучение на настоящите и бъдещи лидери - за различни функции и на всички нива - от мениджмънт до производство. Повече от 20,000 служители годишно, получават достъп до обширно портфолио, състоящо се от програми за развитие, курсове, конференции, работни срещи и събития, с цел подпомагане на тяхното лидерство и растеж. Амбицията на компанията е да достигне до всеки служител в групата.

Програмите на университета насърчават сътрудничество и новаторство, предприемачество и планове за бъдещо равитие. Обдиняването на управленски опит и иновации, както и ппартньорство с други компании и университети по света, осигурява информираност на лидерите за последните тенденции и практики в индустрията и бизнеса.

„Ние подготвяме бъдещето, чрез развитието на нашите настоящи и бъдещи лидери в един променящ се свят. Това означава да сме бързи, дигитални и иновативни", казва Том Ендърс, главен изпъителен директор на Airbus Group. „Ние очакваме нашите лидери да са стратегически подготвени за утрешния ден. Искаме да са по-добре свързани, вдъхновени и вдъхновяващи, с широк мироглед, любопитни, както и да водят и развиват колегите си към един общ успех. Чрез Leadership University ние създваме една итегрирана и хармонична корпоративна култура на развитие, иновация и представяне в нашата група."

Тиери Барил, директор на отдел човешки ресурси в Airbus и Airbus Group добавя: "Airbus Group Leadership University е креативно място, където служителите са насърчавани да мислят извън рамките и да раждат идеи, които водят към промяна. Университетът създава възможности за служителите да се развиват, да се свързват и споделят, да учат и да бъдат новатори, които да подкрепят културата на сътруднчество в Airbus Group."

Освен главните съоражение на университета в Тулуза, останалите кампуси по света предлагат на служителите същите възможности за развитие.
Такива кампуси в момента се намират в Мардид (Испания), Maринян (Франция), Хамбург и Мюнхен (Германия) и Пекин (Китай). Също така, унивеситетът открива филиали в Париж, Обединенто Кралство, Съединените щати, Индия , Сингапур и Латинска Америка.

Площта на главния кампус на университета в Тулуза, разположен до поточната линия на A380, е 13,000м2 и включва център за събития, амфитеатър, 12 просторни учебни стаи, административна сграда и ресторант. Обширните и удобни пространства като зоната за отдих и библиотеката са разположени около главния площад. Заобиколен от градини и спортна зона, кампусът осигурява пространство на служителите, където да дискутират, обсждат и споделят идеи и опит. Като допълнение, на разположение е и хотел със 150 стаи.

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.