• 05 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8282
  •  GBP / BGN 2.2865
  •  CHF / BGN 2.0041
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 19°C

Лекоатлетката Ивет Лалова стана „БГ модна икона“

Лекоатлетката Ивет Лалова стана „БГ модна икона“

/КРОСС/ Уникалната ни лекоатлетка Ивет Лалова стана „БГ модна икона", получавайки приза си лично от проф. Любомир Стойков - председател на Академията за мода. Традиционната годишна награда за най-стилни и успешни българи (в категория „Спорт") бе присъдена както за нейните изключителни спринтьорски постижения, така и за безупречната й визуална култура, професионална репутация и ярък стил. При получаването на отличието Ивет Лалова изрази своята признателност към проф. Любомир Стойков, подчертавайки: „Благодаря на Академията за мода за тази награда! За мен е чест да я приема. Знам, че тя не е само за модна икона, но и за професионализъм. Надявам се, да ми донесе още повече късмет през идната година!".


Връчването на статуетката, изработена от бижутера Анжело Красини, се състоя в Националната художествена галерия. Ивет Лалова бе придружена от нейния съпруг Симоне Колио. Европейската ни шампионка и тазгодишна носителка на „БГ модна икона" бе облечена в български тоалет. Дрехата е на Елена Златева - носителка на Златна игла на Академията за мода за най-добър млад дизайнер. Тя приковава вниманието със своите черно-бели линии от пайети и ресни. Полата е скроена в типичните за дизайнерката геометрични форми с графични ефекти, а горната част се трансформира в ръчно преплетен корсет. Аутфитът е завършен с обичайният акцент на гърба.
Останалите победители в тазгодишната класация на Академията за мода за най-стилни и успешни българи са: Райна Кабаиванска, Васил Петров, Цветанка Ризова, Поли Генова, Ивайло Захариев, Максим Бехар и Бояна Шарлопова.

Фото: © Виктория Сиракова

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.