• 29 Апр 2024 |
  •  USD / BGN 1.8255
  •  GBP / BGN 2.2837
  •  CHF / BGN 2.0000
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

Чанти и аксесоари, създадени точно за теб

Чанти и аксесоари, създадени точно за теб

/КРОСС/  Знаете ли кои са най-важните аксесоари за жените и мъжете? Тези, които правят впечатление на околните и ясно говорят за стила и характера на хората, които ги носят. Разбира се, всеки знае отговора!

Това са дамската чанта и мъжкият портфейл. Естествено, жените са тези, които обръщат внимание на детайлите. Много рядко се случва мъж да направи комплимент на жена за страхотната ѝ чанта, а още по-рядко да похвали друг мъж за избора му на портфейл. За сметка на това, тези аксесоари биват дискутирани от женската половина доста често.

Какво представлява дамската чанта за жената? „Средство, с което тя пренася вещите си", със сигурност заема едно от последните места в класацията. На първо място тя е стил. Необходимо е да се съчетава добре с облеклото и цялостната визия на дамата, която я носи.

За нас е важно да изглеждаме добре, а стилната и модерна дамска чанта е един перфектен завършек на цялостното ни излъчване. Затова обичаме да имаме не една, а няколко чанти, защото всеки ден, според настроението ни, изглеждаме различно.

В NovaChanta.com са събрани десетки модели дамски чанти, подходящи за всеки вкус и стил. Всеки сезон се подбират най-търсените и модерни видове и цветове, за да бъдем винаги в крак с новите тенденции.

Най-хубавото е, че артикулите са качествени, а цената ниска, което ги прави достъпни за всички жени. Имайки предвид страстта ни да колекционираме чанти, този онлайн магазин е истинска находка.

За мъжете и техните аксесоари нещата стоят по съвсем различен начин. За тях преди всичко е удобството. Не разчитат толкова на външния вид, колкото на това да им върши работа и то за дълго време. Ако жените сменят чантите си всеки ден, за един мъж това би било непоносимо.

Затова когато правят избора си, мислят в дългосрочен план. Колкото по-дълго издържи, толкова по-добре. От тази гледна точка те разчитат най-много на качествената изработка и материали.

Това какъв е портфейлът на външен вид не е от толкова голямо значение, стига да е едноцветен (в повечето случаи черен или кафяв) и семпъл. Рядко се срещат мъже, които са по-дръзки и си позволяват да носят по-разчупени модели.

Екипът на NovaChanta.com е помислил и за представителите на силния пол. За тях са подбрани модели, които отговарят на всички изброени по-горе критерии. Освен всичко, те са стилни и вдъхващи мъжественост. За разлика от дамските чанти, портфейлите се съчетават перфектно с всяка мъжка визия.

За да добие клиентът по-ясна представа за големината на продуктите, които поръчва, екипът на онлайн магазина е измерил ръчно всеки един артикул. Като допълнение към това и има най-подробно описание на това, което поръчваме.

Стилът определено не може да се купи. Но е много по-лесно, когато можеш да избираш сред десетки качествени и модерни аксесоари. В NovaChanta.com всеки може да открие нещо, което отговаря напълно на изискванията му. Артикул, който е създаден точно за него!

 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.