• 18 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 10°C

Цв. Василев: Доган ми каза, че е късно. Това означава едно - че съм бил наклеветен

Цв. Василев: Доган ми каза, че е късно. Това означава едно - че съм бил наклеветен

/КРОСС/"Доган ми каза, че е късно. Това означава едно - че съм бил наклеветен."

Това казва бившият шеф на Корпоративна търговска банка (КТБ) в интервю за ТВ7, което свързваната с него медия ще излъчва в четвъртък и в петък. Медията анонсира интервюто с няколко акцента от него. 

Първоначалният кандидат на г-н Пеевски беше г-н Бойко Найденов. След това, разбира се, беше намерено компромисно решение г-н Цацаров да бъде главен прокурор. Затова очевидно г-н Цацаров им се отблагодарява сега, казва в един от откъсите Василев. 

В момента най-сериозният бизнес в държавата България е брокерският бизнес, свързан с активите на КТБ. Има няколко брокерски компании. Брокерска компания "Пеевски", брокерска компания "Сталийски", всеки продава нещо от активите. И всеки урежда някой желаещ да се сдобие с този актив на някаква минимална цена, казва още банкерът. 

Борисов е феномен. Безусловно. Дали има алтернатива или няма, ... какво да кажа. И Рим на един етап не е имал алтернатива, в един момент се е сгромолясала такава империя. Т.е. пътят към падението е много кратък, коментира той. 

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай

Анонимен

Цвеатн Василев отдавна трябваше да бъде екстрадиран. Щом може да купува трибуни, какво има да се притиснява за истината, ако не е виновен. Така или иначе в лъжа и бягство цял живот живее ли се? Не случайно е поговорката: Каквото сам си надробиш, друг не може да ти направи.

08.10.2015 09:51:05

Анонимен

А ако му беше казал, че е рано сигурно щеше да означава, че идва нова година. Усеща се паниката в Цветан Василев. В Сърбия явно влиянието на Василев отслабва рязко. Вижда се, че не може повече осигуряващите му чадър и убежище, да удържат на обществения натиск там. Същевременно тук се очаква съвсем скоро да лъснат всички далавери и начини, по които Василев е източвал КТБ. Бъдещето за Василев изглежда все по раирано. Единственият му ход в момента е именно този - да впрегне всички свои медии и платени лакеи да пропагандират скандали и да се набеждават други хора, за да може да се заформи скандал, който да отвлича вниманието на обществото, докато Василев успее начин да си наеме апартаментче до братя Галеви.

07.10.2015 21:20:21

Анонимен

Окраде парите на цял един народ и въпреки това има наглостта да се прави на невинен. Съвсем скоро ще бъдат изнесени данните от доклада, който надявам се ще разкрие в подробности как Василев е източвал банката пирамида.

07.10.2015 19:33:14

Октопод

О, колко гениално, о, колко поетично. Чудя се дали самият той си вярва като и говори тези неща?

07.10.2015 15:04:27

  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.