• 19 Май 2024 |
  •  USD / BGN 1.8036
  •  GBP / BGN 2.2826
  •  CHF / BGN 1.9846
  • Радиация: София 0.11 (µSv/h)
  • Времето:  София 16°C

„Седмицата на акулите” по Animal Planet

„Седмицата на акулите” по Animal Planet

София /КРОСС/ На 26-ти август, вторник, от 19:15 ч. Animal Planet ще излъчи епизод от поредицата „Дивото семейство от Аляска". Използвайки материали от природата, момчетата от сем. Браун създават система за търкаляне на трупи, за да построят своя нов дом в пустошта на Аляска.
На 31-ви август, неделя, от 21:05 ч. започва първият епизод от поредицата „Акулата на мрака: Гневът на подводницата". Пътниците се борят за живота си след като кораб за наблюдение на китове корабокрушира в пълни с акули води.
На 1-ви септември, понеделник, от 21:05ч. започва „Седмицата на акулите" по Animal Planet.
В „Седмицата на акулите" през cептември ще видим много документални филми и ще бъдем завладени от съществата, които пораждат страх у всеки. В „Акулата-гигант" ще се присъединим към ловците на митове Кари, Грант и Тори, които възстановяват праисторическото морско чудовище, за да покажат неговите реални размери и ужасяваща захапка. В „Измъкване от челюстите 2" ще чуем драматичните истории на хора, оцелели след среща лице в лице с най-ужасяващия океански хищник. Продължението на „Измъкване от челюстите" от 2013 г. ни предлага кадри на ужасяващи нападения на акули и разкази на очевидци. В „Акули-пришълци: завръщане в дълбините" експертът по акули Пол Клъркин се отправя към бреговете на Мадагаскар, за да заснеме последната известна група биолуминисцентни акули в света. „На произвола на съдбата: 47 дни с акулите" е вдъхновяваща история на пилотите от Втората световна война Луи Замперини и Ръсел Филипс, които прекарват 47 дни в пълни с акули води след падането на самолета им в Тихия океан.

ВАШИЯТ FACEBOOK КОМЕНТАР
ВАШИЯТ КОМЕНТАР
Вашето име:
Коментар:
Публикувай
  • ПОСЛЕДНИ НОВИНИ
    БЪЛГАРИЯ
    ИКОНОМИКА
    ПОЛИТИКА
  • ОПЦИИ
    Запази Принтирай
    СПОДЕЛИ
    Twitter Facebook Svejo
    Вземи кратка връзка към тази страница

    копирайте маркирания текст

  • реклама

БЪЛГАРИЯ СВЯТ РУСИЯ ПОЛИТИКА ИКОНОМИКА КУЛТУРА ТЕХНОЛОГИИ СПОРТ ЛЮБОПИТНО КРОСС-ФОТО АНАЛИЗИ ИНТЕРВЮТА КОМЕНТАРИ ВАЛУТИ ХОРОСКОПИ ВРЕМЕТО НОВИНИ ОТ ДНЕС НОВИНИ ОТ ВЧЕРА ЦЪРКОВЕН КАЛЕНДАР ИСТОРИЯ НАУКА ШОУБИЗНЕС АВТОМОБИЛИ ЗДРАВЕ ТУРИЗЪМ РОЖДЕНИЦИТЕ ДНЕС ПРЕГЛЕД НА ПЕЧАТА ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ ТЕМИ И ГОСТИ В ЕФИРА ПРАВОСЛАВИЕ


Copyright © 2002 - 2024 CROSS Agency Ltd. Всички права запазени.
При използване на информация от Агенция "КРОСС" позоваването е задължително.
Агенция Кросс не носи отговорност за съдържанието на външни уебстраници.